Pete Parkkonen & Kalevi Louhivuori’s Free Fall

Tänä iltana kuullaan Pete Parkkosen musiikillinen elämänkerta uran alusta tähän päivään – miten hänestä on vuosien kuluessa tullut sellainen artisti, kuin hän nyt on. Pete esittää uraansa merkittävästi vaikuttaneiden esiintyjien musiikkia omien kappaleidensa lisäksi ja kertoo, miksi kyseiset laulut ovat olleet hänelle niin merkityksellisiä.

Milloin?

16.10.2020

Alkaa klo 18:00

Missä?

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Free Fall -ilta on vapaapudotus Pete Parkkosen musiikilliseen minään. Parkkosen kanssa lavalle nousee Free Fall Collective, jossa soittaa Suomen eturivin huippumuusikoita trumpetisti-säveltäjä Kalevi Louhivuoren johdolla. Ilta tarjoaa eri musiikkilajeja laidasta laitaan.

Pete Parkkosen ura alkoi Idolsissa, ja hän sijoittui kilpailun lopussa kolmanneksi vuonna 2008. Tämän jälkeen Parkkonen solmi levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa. Hänen maaliskuussa 2009 ilmestynyt esikoisalbuminsa First Album nousi Suomen albumilistan ensimmäiseksi ja myi kultaa.

Parkkonen on monessa mukana ja esiintynyt useissa suosituissa televisio-ohjelmissa. Hän vieraili 2009 yhtyeineen The Voicen Livenä vieraissa -ohjelmassa ja esitti oman versionsa Britney Spearsin kappaleesta Womanizer. Vuonna 2010 Parkkonen osallistui Kuorosota-ohjelmaan, jossa hänen kuoronsa sijoittui toiseksi. Parkkosen johtama Pihtiputaan kuoro lahjoitti yli 20 000 euroa äänestystuloista valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle Popi ry:lle.

Syksyllä 2014 Parkkonen kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella. Hän voitti kisan tanssiparinaan Katri Mäkinen. Marraskuussa 2016 Parkkonen voitti Tähdet, tähdet -kilpailun.

Free Fall Collective -ryhmän taustalla toimii Suomen suurin muusikkosuku ystävineen. Tämän sukupuun muodostavat Louhivuoren, Ikosen, Prättälän ja Sariolan sukuhaarat. Yhtyeen kokoonpano muodostetaan aina tarpeen mukaan ajasta, paikasta ja muista esiintyjistä riippuen. Ryhmän keulahahmona toimii trumpettivirtuoosi Kalevi Louhivuori.

VIP-tunti vieraillesi klo 17

Tartu hetkeen ja hemmottele henkilökuntaa, asiakkaitasi tai vaikkapa ystävääsi ja tule nauttimaan tapas- sekä kuohuviinitarjoilusta ennen Emma Salokosken konserttia.
Hinta 50 €/henkilö, sisältää tarjoilun ja konsertin. Kysy lisää ja varaa paikkasi ajoissa – Liisa Kapanen, [email protected], 040 562 0235.

Kuva: Svante Gullichsen

Yhteistyössä

Astoria Klubin logo

Aikataulu

Klo 18 Ovet

Klo 19 Showtime

Tutustu muihinkin tapahtumiimme