Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Tiimihenki hukassa? Pelastus löytyy täältä!

Tiimihenki nousuun

Kiireessä tiimin hyvinvointi saattaa unohtua, jolloin team spirit yskii ja työtyytyväistutkimus pelottaa. Hyvinvoivat työntekijät ovat avainasemassa yrityksen menestymiseen. On monia tapoja pitää huolta tiimistä. Tässä tulee pari hauskaa esimerkkiä meidän tiimiltä toiselle – Hullun hauska KYKY-päivä ja Roolit ympäri -leikki.

Hullun hauska KYKY-päivä lataa tiimiisi luovaa virtaa jo alkusyksystä. Musiikkistudion rennossa tunnelmassa firmanne muusikot ja räppäävät runonlausujat voivat musisoida ja sanoittaa tiimillenne vaikka oman voimabiisin. Näissä hengennostatusbileissä hiljaisetkin voivat loistaa – ja triangelistit rokata.

Roolit ympäri -leikissä työkavereista voi paljastua yllättäviä taitoja, kun harjoittelija ja toimitusjohtaja vaihtavat rooleja. Kukaan ei menetä kasvojaan, ainakaan yksin – päinvastoin uusia tähtirooleja voi syntyä lisää työpaikallekin vietäväksi. Kaveriksi yllätysleikkiin voit kutsua vaikkapa suosikkikoomikkosi.

Suunnitellaanko yhdessä teidän yrityksen tiimipäivä? Varmista itsellesi kiva kesäloma, varaa palaveriaika ja anna meidän inspiroida tiimisi syyslentoon!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Katso kaikki artikkelimme