Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Rajoitukset poistuivat

Valo on lisääntynyt, päivät pidentyneet, ajatukset vievät kohti kesää. Nyt on aika tunnustella, miltä vanha hyvä normaali maistuu yhteisissä henkilöstöjuhlissa tai asiakastilaisuuksissa.

Vaikka rajoitukset poistuivat, hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen. Ne ovat lunastaneet paikkansa tehokkaana  tapahtumamarkkinoinnin keinona. Mutta – aitoja kohtaamisia ja yhteistä tunnelmaa ei kuitenkaan korvaa mikään. Me olemme juuri teitä varten. Suunnittelemme ja toteutamme kanssanne unohtumattomat juhlat, virkistyspäivät, kokoukset ja konsertit.

Olemme selvinneet kovasta turbulenssista ja valmiina tuottamaan ikimuistoisia elämyksiä, yhdistäviä kokemuksia ja voimaannuttavia kohtaamisia huippuviihteen ja tunnettujen artistien seurassa.

Artistit haluavat live-esiintymisiä!

Olemme striimituotannollamme pystyneet työllistämään artisteja ja tarjoamaan viihdettä myös verkon yli. Nyt heillä on palo päästä esiintymään livetapahtumiin. Tilaa meiltä artistit, puhujat, koomikot ja taikurit – huippuesiintyjät niin suureen kuin pieneen juhlaan tai virkistämään kokouksen tai seminaarin ohjelmaa. Suosittelemme myös valmiita ohjelmapakettejamme tai räätälöidään teille niistä tarpeisiinne ja toiveisiinne sopiva kokonaisuus.

Keskitä tapahtumapalvelusi meille ja kysy edullista vuosisopimustamme!

Lue lisää uutisiamme