Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Musiikki ja laulu kuuluvat kaikille!

Diandra

Diandran sydänjäänkin sulattava ääni ja karisma pääsevät oikeuksiinsa suurissa balladeissa. Fantastico Production Oy:n tähtitaivaalla loistava tähti haluaisi tehdä lisää uutta musiikkia, taianomaisia joulukiertueita, koko perheen tapahtumia, ulkoilmakeikkoja sekä teemakonsertteja orkesterien ja kuorojen kanssa. 

– Musiikki ja laulu kuuluvat kaikille! On ihanaa nähdä se ilo, mikä laulajien kasvoista paistaa, kun yhtäkkiä heille tärkeitä muistoja mieleen tuovan kappaleen alkusoitto pärähtää käyntiin.

Yhteislaulu kokoaa sukupolvet yhteen, siksi kunnat, yritykset ja yhdistykset voisivat järjestää niitä enemmänkin. Diandra haluaa kutsua kaikki mukaan – laulavat he sitten joka viikko kuorossa tai kerran vuodessa joulupukille.

Ystävyys on tärkeää! Diandra osallistui vuonna 2019 Tulevaisuutta luomassa-kiertueellejohon kuului kuusi hyväntekeväisyyskonserttia eri puolilla Suomea. Hän sykähdytti erityisesti You´ve got a Friend -duetollaan popkanteletar Ida Elinan kanssa. Diandra iloitsee siitä, että hänen on nykyisin melko helppoa tutustua uusiin ihmisiin.
– Ystävyys on tosi tärkeää! Suurimman osan parhaista ystävistäni olen saanut viiden viime vuoden aikana. He ovat oikeastaan kaikki jotenkin tällä alalla.

Superrohkea ujo! Klassisen musiikin leireillä ujo Diandra rohkaistui. Koska leireille ympäri Suomea tulleet lapset olivat useimmiten tuntemattomia toisilleen, Diandrakin sai ikään kuin vapauden ”luoda itsensä uudelleen”.
– Siellä kukaan ei tuntenut minua, joten ajattelin että mitäpä jos olisin täällä se superrohkea tyttö, joka menee juttelemaan melkein kaikille tuntemattomille. Kyllä sieltä nyt ainakin yhden kaverin löytää! Diandra muistelee.
Itsensä voittaminen kannatti: lopulta kasassa oli melkoinen lauma tyttöjä ja poikia, uusia ystävyksiä.
– Se oli rohkaiseva kokemus, ja toistin sen siitä lähtien joka leirillä!

Sykähdyttäviä kohtaamisia on sittemmin osunut Diandran kohdalle useita.
– Sain tehdä 18-vuotiaasta lähtien paljon yhteistyötä Cheekin kanssa ja kiertää tiivisti hänen matkassaan. Opin häneltä todella paljon, ja olen äärettömän kiitollinen, että sain olla mukana.

Presidentti Sauli Niinistön Diandra on kohdannut useita kertoja niin musiikin kuin kiusaamisen vastaisen Kannustusryhmä-kampanjan tiimoilta.
– Hänessä on arvokkuutta, viisautta ja lämpöä. Minulla oli myös kunnia esiintyä Suomi100-juhlavuoden Linnan Juhlissa, Kaartin soittokunnan solistina. Se oli ikimuistoinen kokemus.
Myös kohtaamiset Paula KoivuniemenKaija Koon, Jaakko Kuusiston, kapellimestari Markku JohanssoninPave Maijasen ja Vesa-Matti Loirin kanssa ovat olleet Diandran elämämässä sykähdyttäviä hetkiä.

Lue lisää Diandrasta hänen artistisivultaan.

Teksti: Minna von Weissenberg
Kuva: Sanjaana Gavalas


Lue lisää uutisiamme