Fantastico Production logo valkoinen
Laulaja, saksofonisti

Hannu Lehtonen

Laulaja-saksofonisti Hannu Lehtonen foninsa kanssa
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Sellaista elämä on
Amor Amor Amor

Laulaja, saksofonisti

Hannu Lehtonen

Suurten tunteiden tulkki laulajana ja diplomisaksofonistina. Suosikkibaritonin monipuolisesta ohjelmistosta löytyvät niin koskettavat laulelmat kuin tuliset latinalaisrytmit ja viihdemusiikin helmet. Konserttisalit, Linnan juhlat, teatteri- ja tanssilavat, kirkot, tanssiravintolat ja lukuisat yritys- ja yksityistilaisuudet ovat tulleet tutuiksi Seinäjoen Tangomarkkinoista 1992 lähtien.

Muusikon ura – musiikin maisteri Hannu Lehtonen aloitti musiikillisen uransa soitto-oppilaana ensin Vaasan varuskuntasoittokunnassa ja myöhemmin Puolstusvoimain soittajakoulussa Helsingissä. Matka jatkui pelimannin penkiltä Sibelius-Akatemian kautta Lahden konservatorioon saksofonin lehtoriksi. Soittamisen ohella hän on opiskellut laulua Lahden konservatoriossa, Sibelius-Akatemiassa ja erilaisilla kursseilla opettajinaan mm. Kalevi Koskinen, Sauli Tiilikainen, Pertti Lehtinen ja Risto Saarman.

Lehtonen on täydentänyt opintojaan myös useilla mestarikursseilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Tällä hetkellä hän toimii Lahden konservatoriossa saksofoninsoiton lehtorina. Hän on ollut myös näyttötutkinto-opiskelijoiden opinto-ohjaajana.

Esiintymiset – Viime vuosina Lehtonen on esiintynyt erilaisten konserttikiertueiden solistina. Viihdemusiikin teemalla on vietetty italialaisia iltoja, muisteltu Helismaata ja palautettu Suomi-Filmin hittisävelmät kuulijoiden mieliin yhdessä Arja Korisevan kanssa. Olavi Virran elämästä ja lauluista ovat kummunneet Vielä Virtaa -äänite sekä Laulaja Olavi Virta -konserttikiertue.

Teemakonsertteja

Hannu Lehtosen laaja ohjelmisto koostuu muun muassa yhteisesiintymisistä eri teemoilla pianistivirtuoosi Seppo Hovin, sopraano Angelika Klasin tai sopraano Mari Palon sekä haitaristi Jarno Kuusiston kanssa.

Teemoina esimerkiksi

 • Kun ilta tummentuu › mukana myös Seppo Hovi ja Angelika Klas
 • Lauantain tai minkä vaan illan/hetken toivotut › mukana myös Seppo Hovi ja Mari Palo
 • Sodan ja rauhan laulut › mukana myös Seppo Hovi ja Jarno Kuusisto
 • Viaton 50-luku › mukana myös Seppo Hovi ja Jarno Kuusisto
 • Kirkkokonsertit Sepo Hovin kanssa
  – Sellaista elämä on – ihmisen kokoisia lauluja ja tarinoita
  – Joulukonsertti ’Joulun tarina’
 • À la Olavi Virta Show & Dinner – Mestarin lauluista ja keittokirjan herkuista
  – duona Seppo Hovin tai triona Seppo Hovin ja Jarno Kuusiston kanssa
 • Repeileekö Junnu – hieno kokonaisuus Reino Helismaan ja Juha Vainion lauluista sekä tarinaa, kuinka heidän tiensä kohtasivat
  – duona Seppo Hovin tai triona Seppo Hovin ja Jarno Kuusiston kanssa
 • Muita
  – ‘Kun saapuu syys’ › Lauluja syysiltaan
  – ‘Suviserenadi’ › Kokoelma kesäiltaan sopivia lauluja
  – ‘On hetki’ › Rauno Lehtisen lauluja
  – ‘Reissumiehen lauluja’ › Tapio Rautavaaran parhaat
  – ‘Poika varjoiselta kujalta’ › Olavi Virran lauluja
  – ‘Slaavilainen ilta’ › Georg Otsin lauluja
  – ‘Suomifilmin sävelin’ › Lauluja kotimaisista elokuvista yhdessä laulaja Arja Korisevan kanssa
  – ‘Vie meidät rakkauteen’ › Tangoja ja muita säveliä vuosikymmenten varrelta

Räätälöidyt konsertit – Miltä kuulostaisi yrityksen tai yhdistyksen merkkivuoden kunniaksi räätälöity oma konsertti, jossa tarinaa yrityksen historiasta ja merkittävistä saavutuksista yhdistettynä toimintavuosien varrella soineeseen musiikkiin? Konsertin sisältö suunnitellaan yhdessä tilaajan kanssa.

Kysy lisää tai pyydä tarjous › liisa.kapanen@fantasticoproduction.fi

Kuvat Jarmo Katila

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Hannu Lehtonen osallistui Tangomarkkinoiden laulukilpailuun sijoittuen finaalissa toiseksi samalla pistemäärällä kuin tangokuninkuuden voittaja Mika Pohjonen – tuomariston puheejohtajan ääni ratkaisi.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa suosittu laajan ohjelmiston duo Seppo Hovi (piano ja tarinat) ja Hannu Lehtonen (laulu ja sksofoni) esiintymään tilaisuuksiisi, joihin haluat monipuolista musiikkia ja teemaan liittyvien tarinoiden kerrontaa!

Hannu Lehtonen

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme