Angelika Klas

Sopraano

Intohimoinen Carmen ja tulinen tangon tulkitsija! Sopraano Angelika Klas on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, jonka ohjelmisto ulottuu ooppera- ja operettimusiikista iskelmään ja musiikkiteatteriin. Hänet tunnetaan erityisesti taiturillisena Astor Piazzollan ja tangomusiikin tulkitsijana.

KoulutusLyyrinen sopraano (Sibelius-Akatemian solistisen osaston lauludiplomi vuonna 2002). Stipendiaattiopinnot Tanskan kuninkaallisessa konservatoriossa vuosina 1996–1998.

Oopperarooleja –Bizet’n Carmen (Carmen), Piazzollan Maria de Buenos Aires (Maria) ja Figaron häät (Kreivitär Almaviva ). Angelika on esiintynyt mm. Moskovan Novaya Operassa, Pietarin Mikhailovski Operassa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa.

Operetti- ja musiikkiteatteri, useita päärooleja –Tamara (Turun Kaupunginteatteri), Yön ruhtinas (Teatteri Imatra), Lepakko (Vaasan oopperayhdistys/Vaasan kaupunginteatteri), Suuri Tangomusikaali (Laajavuoren kesäteatteri) ja Mariza (Teatteri Poleeni).

Muut esiintymiset – Korsholman Musiikkijuhlat, Kuhmon Kamarimusiikkijuhlat, Helsingin Juhlaviikot, Turun musiikkijuhlat ja Naantalin musiikkijuhlat.

Julkaisut – Levytykset Tanguedia Quintetin kanssa: Tango Piazzolla – Angelika Klas & Tanguedia Quintet Live (2018), Kohtalona Tango (2013) ja Tango Querido (2010).

Tiesitkö?

Teatterin takahuoneessa leikkinyt ja 13-vuotiaasta asti esiintynyt Angelika on myös kielitaituri. Hän puhuu kahdeksaa kieltä, laulaa kolmellatoista ja osaa fuskata tšekin kieltäkin.
(Lähde: https://areena.yle.fi/audio/1-2177248)

Vinkki

Tilaa kielitaitoinen Angelika kansainvälisen yritysjuhlagaalan tähdeksi ja juontajaksi!

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme