Fantastico Production logo valkoinen
Sopraano

Angelika Klas

Angelika Klas promokuva turkoosissa mekossa
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Saarenmaan valssi

Yo soy Maria, Golden Monrepos-orkesterin kanssa

Vaaralliset huulet

Yle Live – Tangokonsertti

Suomalaisen musiikin konsertti

Spotify

Sopraano

Angelika Klas

Upea ja monipuolinen sopraano tunnetaan yhtenä Suomen karismaattisimmista ja valloittavimmista laulajasolisteista. Aktiivisiin taiteilijavuosiin on mahtunut muun muassa oopperaa, operettia, musiikkiteatteria, tangoa ja kamarimusiikkia. Hän on esiintynyt ympäri Suomea niin suurilla kuin pienemmillä lavoilla intiimeistä salonkikonserteista suuriin areenatapahtumiin.

Angelika Klas on lyyrinen sopraano. Hän suoritti stipendiaattiopinnot Tanskan kuninkaallisessa konservatoriossa vuosina 1996–1998 ja Sibelius-Akatemian solistisen osaston lauludiplomin vuonna 2002.

Oopperarooleja –Bizet’n Carmen (Carmen), Piazzollan Maria de Buenos Aires (Maria) ja Figaron häät (Kreivitär Almaviva ). Angelika on esiintynyt mm. Moskovan Novaya Operassa, Pietarin Mikhailovski Operassa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa.

Operetti- ja musiikkiteatteri, useita päärooleja – Tamara (Turun Kaupunginteatteri), Yön ruhtinas (Teatteri Imatra), Lepakko (Vaasan oopperayhdistys/Vaasan kaupunginteatteri), Suuri Tangomusikaali (Laajavuoren kesäteatteri) ja Mariza (Teatteri Poleeni).

Muut esiintymiset – Korsholman Musiikkijuhlat, Kuhmon Kamarimusiikkijuhlat, Helsingin Juhlaviikot, Turun musiikkijuhlat ja Naantalin musiikkijuhlat.

Julkaisut – Levytykset Tanguedia Quintetin kanssa: Tango Piazzolla – Angelika Klas & Tanguedia Quintet Live (2018), Kohtalona Tango (2013) ja Tango Querido (2010).

Angelika Klasin ohjelmistoa

Stardust – Tähtisumua

Tässä konsertissa laulajatar Angelika Klasin, Seppo Hovin (piano), Antti Sarpilan (klarinetti) ja Hannu Rantasen (basso) ammattimainen musiikillinen tykitys ja istrumenttien vuoropuhelu on hunajaa korville. Ohjelmiston punainen lanka on Seppo Hovin leppoisa tarinointi, jolla hän nivoo vuosikymmenien musiikkihistorian ja kuultavat kappaleet ovelasti yhteen. Lue lisää ›

Hemmottele asiakkaitasi ja tarjoa heille ainutlaatuisia musiikkikattauksia yritysjuhliisi tai konserttikokonaisuutena! Hoidamme järjestelyt puolestasi › Ota yhteyttä!

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Teatterin takahuoneessa leikkinyt ja 13-vuotiaasta asti esiintynyt Angelika on myös kielitaituri. Hän puhuu kahdeksaa kieltä, laulaa kolmellatoista ja osaa fuskata tšekin kieltäkin.
(Lähde: https://areena.yle.fi/audio/1-2177248)

Vinkki-kuvake

Vinkki

25 vuotta laulun juhlaa! Angelika viettää 25-vuotista taiteilijauraansa vuonna 2024. Ilahduta asiakkaitasi tai ystäviäsi, tilaa monipuolinen ja kielitaitoinen esiintyjä tilaisuuksiisi.

Angelika Klas

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme