Fantastico Production logo valkoinen
Sopraano

Angelika Klas

Angelika Klas promokuva turkoosissa mekossa
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Saarenmaan valssi

Yo soy Maria, Golden Monrepos-orkesterin kanssa

Vaaralliset huulet

Yle Live – Tangokonsertti

Suomalaisen musiikin konsertti

Spotify

Sopraano

Angelika Klas

25 vuotta laulun juhlaa! – Upea sopraano ja monipuolinen esiintyjä, joka tunnetaan yhtenä Suomen karismaattisimmista ja valloittavimmista laulajasolisteista. Aktiivisiin taiteilijavuosiin on mahtunut mm. oopperaa, operettia, musiikkiteatteria, tangoa ja kamarimusiikkia. Hän on esiintynyt ympäri Suomea niin suurilla kuin pienemmillä lavoilla sekä intiimeistä salonkikonserteista suuriin areenatapahtumiin.

Angelika Klas tunnetaan erityisen monipuolisena taiteilijana. Lyyrisen sopraanon perusohjelmiston lisäksi hän on taiturillinen Astor Piazzollan ja tangomusiikin tulkitsija. Hänen laajaan ohjelmistoonsa kuuluu orkesteri- ja kamarimusiikkia barokista nykymusiikkiin sekä operetti- ja näyttämömusiikkia – jazzahtavia säveliä unohtamatta.

Hän suoritti stipendiaattiopinnot Tanskan kuninkaallisessa konservatoriossa vuosina 1996–1998 ja Sibelius-Akatemian solistisen osaston lauludiplomin vuonna 2002 sekä osallistunut useille kansainvälisille mestarikursseille. Suomessa hän on opiskellut mm. Jaakko Ryhäsen ja Marjut Hannulan johdolla.

Laulun juhlaa! – Angelika Klasin taiteilijauran 25-vuotisen taipaleen juhlavuosi 2024 on ollut yhtä Laulun juhlaa! Hän on vetänyt esiintymisillään konserttisalit täyteen niin sooloartistina kuin yhdessä muusikkoystäviensä kanssa.

Lisäksi hän on esiintynyt useilla musiikkijuhlilla ja festivaaleilla – muun muassa Korsholman Musiikkijuhlilla, Kuhmon Kamarimusiikkijuhlilla, Helsingin Juhlaviikoilla, Turun Musiikkijuhlilla ja Naantalin Musiikkijuhlilla sekä useilla Aino Acktén Kamarimusiikkifestivaaleilla.

Oopperarooleja – Bizet’n Carmen (Carmen), Piazzollan Maria de Buenos Aires (Maria) ja Figaron häät (Kreivitär Almaviva ). Angelika on esiintynyt mm. Moskovan Novaya Operassa, Pietarin Mikhailovski Operassa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla ja Suomen Kansallisoopperassa.

Operetti- ja musiikkiteatteri, useita päärooleja – Tamara (Turun Kaupunginteatteri), Yön ruhtinas (Teatteri Imatra), Lepakko (Vaasan oopperayhdistys/Vaasan kaupunginteatteri), Suuri Tangomusikaali (Laajavuoren kesäteatteri) ja Mariza (Teatteri Poleeni).

Julkaisut – Levytykset Tanguedia Quintetin kanssa: Tango Piazzolla – Angelika Klas & Tanguedia Quintet Live (2018), Kohtalona Tango (2013) ja Tango Querido (2010) sekä yhdessä muusikkoystäviensä kanssa 25-vuotisjuhlalevy Laulun Juhlaa (2024).

Angelika Klasin ohjelmistoa

Stardust – Tähtisumua

Tässä konsertissa laulajatar Angelika Klasin, Seppo Hovin (piano), Antti Sarpilan (klarinetti) ja Hannu Rantasen (basso) ammattimainen musiikillinen tykitys ja istrumenttien vuoropuhelu on hunajaa korville. Ohjelmiston punainen lanka on Seppo Hovin leppoisa tarinointi, jolla hän nivoo vuosikymmenien musiikkihistorian ja kuultavat kappaleet ovelasti yhteen. Lue lisää ›

Hemmottele asiakkaitasi ja tarjoa heille ainutlaatuisia musiikkikattauksia yritysjuhliisi tai konserttikokonaisuutena! Hoidamme järjestelyt puolestasi › Ota yhteyttä!

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Teatterin takahuoneessa leikkinyt ja 13-vuotiaasta asti esiintynyt Angelika on myös kielitaituri. Hän puhuu kahdeksaa kieltä, laulaa kolmellatoista ja osaa fuskata tšekin kieltäkin.
(Lähde: https://areena.yle.fi/audio/1-2177248)

Vinkki-kuvake

Vinkki

25 vuotta laulun juhlaa! Angelika viettää 25-vuotista taiteilijauraansa vuonna 2024. Ilahduta asiakkaitasi tai ystäviäsi, tilaa monipuolinen ja kielitaitoinen esiintyjä tilaisuuksiisi.

Angelika Klas

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme