Fantastico Production logo valkoinen
Viihdeartisti, juontaja

Seppo Hovi

Pianisti Seppo Hovi
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Viihdeartisti, juontaja

Seppo Hovi

Seppo Hovin tie musiikin ammattilaiseksi alkoi Sibelius-Akatemian nuoriso-osatolta. Dannyn, Kirkan ja Katri-Helenan säestysbändien sekä opettajavuosien jälkeen hän jäi freelanceriksi. Televisio teki persoonan tutuksi mm. Seppo Hovin seurassa sekä Bumtsibum-ohjelmien myötä ja niistä tuli palkintoina myös useita Venloja sekä Koura-kunniakirja.

Hovi on työskennellyt paljon eri laulajien kanssa viihteellisten konserttien pianisti-juontajana tai orkesterin johtajana. Hänet on nimetty Vuoden puhujaksi, ja Muusikkojen liitto ry on myöntänyt hänelle tunnustuspalkinnon. Jazzpiirit ovat nimenneet hänet Suomen Jazzlegendaksi numero 24.

Vuonna 2012 Seppo Hoville myönnettiin musiikkineuvoksen arvonimi ja vuonna 2020 Suomen Leijonan Pro Finlandia -mitalli.

Stardust – Tähtisumua

Tässä konsertissa laulajatar Angelika KlasinSeppo Hovin (piano), Antti Sarpilan (klarinetti) ja Hannu Rantasen (basso) ammattimainen musiikillinen tykitys ja istrumenttien vuoropuhelu on hunajaa korville. Ohjelmiston punainen lanka on Seppo Hovin leppoisa tarinointi, jolla hän nivoo vuosikymmenien musiikkihistorian ja kuultavat kappaleet ovelasti yhteen.

Menneiden aikojen klassikot vaihtuivat oopperan ja operetin sävelistä musikaali- ja viihdemusiikkiin, mausteena useita mukaansatempaavia jazzklassikoita.

Hemmottele asiakkaitasi ja tarjoa heille ainutlaatuinen tarinallinen musiikkikattaus!
Ota yhteyttä!

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Seppo Hovi on suosittu ja viihdyttävä esiintyjä pianolla musisoiden ja kiinnostavien tarinoiden kertoja muun muassa eläkeläisyhdistyksissä ja palvelutaloissa. 

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa musiikkilegenda Seppo Hovi musisoimaan pianolla tai harmonikalla ja tarinoimaan sota-aikojen musiikista tai jazz-musiikin historiasta.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme