Fantastico Production logo valkoinen
Saksofonisti, bilebändi

Lassi Silventoinen

Lassi Silventoinen soittaa saksofonia
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Foni+piano musiikkinäyte

Bändi Pressassa musiikkinäyte

Saksofonisti, bilebändi

Lassi Silventoinen

Lassi Silventoinen on musiikin maisteri ja auttamaton jazzdiggari. Hänellä on saksofonin soittoon klassinen tausta, mutta on sittemmin siirtynyt pop/jazz-maailmaan.

Lassi Silventoinen – musiikin monitoimimies, joka soittaa saksofonia, pianoa ja kitaraa sekä laulaa. Lassin musiikillinen tie kulki Lahden konservatorion ja Tiirismaan musiikkilukion kautta musiikin maisteriksi (2020) Sibelius-Akatemiasta ja sitä ennen muusikoksi (2015) Pop & Jazz Konservatoriosta. Lassi on soittanut lukuisissa eri tilaisuuksissa tausta- ja tunnelmamusiikkia.

The Farmers – Lassi Silventoisella on suosittu bilebändi, jossa soittaa neljä ammattimuusikkoa soittiminaan saksofoni, kitara, basso, taustalaulu, piano ja rummut. Tällä bändillä onnistuu sekä tunnelmallinen cocktail-musiikki että hullu rocköveri yksityistilaisuuksista yritysjuhliin. Jos tarvitset energiaa ja hulvantonta menoa juhliisi, The Farmers loihtii unohtumattomat bileet!

Eikä siinä kaikki!

Talouskvartetti – Lassi Silventoinen laulaa myös mieskvartetissa, joka hurmaa yleisön upealla laulullaan ja rennolla esiintymisellään. Kvartetti toimii oivana piristysruiskeena, kun haluaa yllättää hääparin tai syntymäpäiväsankarin.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Lassi Silventoinen on todellinen musiikin monitoimimies, joka keikkailee – milloin bilebändin, milloin mieskvartetin kanssa – sekä opettaa saksofonin soittamista ja laulamista.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa saksofonisti Lassi Silventoinen vastaamaan tilaisuutesi taustamusiikista, kokoamaan The Farmers bilebändin tai Talouskvartetin!

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme