Lassi Silventoinen

Saksofonisti, bilebändi

Lassi Silventoinen on musiikin maisteri ja auttamaton jazzdiggari. Hänellä on saksofonin soittoon klassinen tausta, mutta on sittemmin siirtynyt pop/jazz-maailmaan.

Lassi Silventoinen – musiikin monitoimimies, joka soittaa saksofonia, pianoa ja kitaraa sekä laulaa. Lassin musiikillinen tie kulki Lahden konservatorion ja Tiirismaan musiikkilukion kautta musiikin maisteriksi (2020) Sibelius-Akatemiasta ja sitä ennen muusikoksi (2015) Pop & Jazz Konservatoriosta. Lassi on soittanut lukuisissa eri tilaisuuksissa tausta- ja tunnelmamusiikkia.

The Farmers – Lassi Silventoisella on suosittu bilebändi, jossa soittaa neljä ammattimuusikkoa soittiminaan saksofoni, kitara, basso, taustalaulu, piano ja rummut. Tällä bändillä onnistuu sekä tunnelmallinen cocktail-musiikki että hullu rocköveri yksityistilaisuuksista yritysjuhliin. Jos tarvitset energiaa ja hulvantonta menoa juhliisi, The Farmers loihtii unohtumattomat bileet!

Eikä siinä kaikki!

Talouskvartetti – Lassi Silventoinen laulaa myös mieskvartetissa, joka hurmaa yleisön upealla laulullaan ja rennolla esiintymisellään. Kvartetti toimii oivana piristysruiskeena, kun haluaa yllättää hääparin tai syntymäpäiväsankarin.

Tiesitkö?

Lassi Silventoinen on todellinen musiikin monitoimimies, joka keikkailee – milloin bilebändin, milloin mieskvartetin kanssa – sekä opettaa saksofonin soittamista ja laulamista.

Vinkki

Tilaa saksofonisti Lassi Silventoinen vastaamaan tilaisuutesi taustamusiikista, kokoamaan The Farmers bilebändin tai Talouskvartetin!

Linkkejä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme