Fantastico Production logo valkoinen
Lauluyhtye

Talouskvartetti

Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Talouskvartetti – Pepe Willberg konsertti (LIVE)
Talouskvartetti muuntautuu jouluun

Lauluyhtye

Talouskvartetti

Loistava mieskvartetti, joka hurmaa rennon asiallisella esiintymisellään – toimii hyvin myös kevyenä yllätyksenä tai lisäohjelmana tilaisuudessasi!

Keikalla Talouskvartetin esiintymiselle on tyypillinen akustinen pienen tilan yllätyskeikka – esim. yksityisjuhliin tai lauluonnittelu hääparille. Keikalla lauletaan muutama kappale ja sen jälkeen Talouskvartetti kiittää ja lähtee eteenpäin. Talouskvartetin voi tilata myös pidemmälle keikalle ja yleisö viihtyy varmasti. Akustinen kvartetti on helppo liikuttaa mihin vaan. Mukana kulkee tarvittaessa myös äänentoisto.

Ohjelmisto Talouskvartetti esittää humoristisesti kaikkea mahdollista. Pääasiallinen ohjelmisto koostuu serenadeista ja omista hauskoista sävellyksistä. Kappaleet käsittelevät jokaiselle tuttuja aiheita – juhlinta ja parisuhteet. Talouskvartetilta voi ja pitääkin toivoa kaikkea, tämän lisäksi kvartetti voi säveltää haluamasi tekstin tai lauseen ja esittää sen. Siis, lähes kaikki käy!

Musiikin ammattilaisia Sibelius-Akatemiasta

Lassi Silventoinen – musiikin maisteri ja taloushallinnon ammattilainen, joka laulun lisäksi soittaa saksofonia ja pianoa sekä on mukana The Farmers bilebändissä ja Talouskvartetissa.

Antti Saari – musiikin kandidaatti, joka laulun lisäksi säveltää, soittaa useita instrumentteja ja tuottaa eri esiintyjien kappaleita. 

Sami Arvonen – musiikin kandidaatti, joka laulaa myös Clubhouse Quartetissa ja on lisäksi eriomaisen taitava basisti. 

Veli-Pekka Vaari – A-tutkinnon pop-jazz laulusta huippuarvosanoin suorittanut musiikin maisteri ja heleä-ääninen tenori, joka taitaa myös viulun- ja pianonsoiton. 

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Talouskvartetti muuttuu hetkessä myös Porokvartetiksi. Katso ›  näin se käy!

Vinkki-kuvake

Vinkki

Jos haluat tunnelmaa ja viihtyvyyttä tilaisuuteesi, yllätä ystäväsi tai polttariporukkasi Talouskvartetin serenadeilla!

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme