Fantastico Production logo valkoinen
Musiikin monitaituri

Pami Karvonen

Muusikko ja pianisti Pami Karvonen
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Liedpianistina kontra-altto QiuLin Zhangin kanssa

Soolopianistina Hong Kongissa

Lauluakatemia

Lux Musicae

Musiikin monitaituri

Pami Karvonen

Menestynyt kiertuepianisti ja monimuusikko, jonka intohimona on sanan ja sävelen liitto! Pami Karvonen tunnetaan myös urkurina, opettajana, kuoronjohtajana ja uusien konseptien luojana.

Uusimmat julkaisut – Levytykset Johanna Rusanen-Kartanon ja Ville Rusasen kanssa (2020). Audiovisuaalinen runoelma Mirages, laulaja Riikka Hakolan kanssa (2020).

Esiintymisiä – Vieraileva liedpianisti ja orkesterisolisti seitsemällä Kiinan kiertueella. Hong Kongin kiinalaisen orkesterin ensimmäinen länsimainen pianosolisti (Ravelin G-duurikonsertto Hong Kongin kulttuurikeskuksen suuressa salissa 2019). Esiintynyt useiden kansainvälisten laulajien, kuten Robert Hollin, QiuLin Zhangin, Johanna Rusanen-Kartanon ja Riikka Hakolan kanssa.

Työtehtäviä – Pianistina laulajien mestarikursseilla, joissa opettajina muun muassa Jorma Hynninen, Karita Mattila, Robert Holl, Lilli Paasikivi, Johanna Rusanen ja Juha Uusitalo. 
Siuntion suomalaisen seurakunnan kanttori.

Hankkeita – Kirkkomuusikkona kehittänyt mm. Lepää kirkossa -konseptin yhdessä kirjailija ja terapeutti Tommi Sarlinin kanssa. Perustanut Lux Musicae -tapahtuman ja Lauluakatemian, yhdessä Johanna Rusasen kanssa.

Sanan ja sävelen liitto – Suomi 100 -juhlavuonna Naantalin Musiikkijuhlien Kultarannan Katso pohjoista taivasta -konsertin ohjelman suunnittelu, Jenni Haukion runoantologian innoittamana. Konsertissa kuultiin mm. Johanna Rusanen-Kartanolle, Ville Rusaselle ja Pami Karvoselle omistetun, Aulis Sallisen uuden teoksen kantaesitys.

Referenssi ”Pami Karvonen´s art of playing piano is like listening a big symphony orchestra” – Dalton Baldwin

Tunnustuksia ja apurahoja – Suomen Kulttuurirahaston apuraha Kaija Saariahon musiikin parissa tehtävään projektiin (2016). Pro Musica Säätiön tunnustus taiteellisesta työstä pianistina (2017).

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Pami Karvonen on myös kirjailija sekä intohimoinen kalastaja ja ruoanlaittaja. Kirja Kalaonnea – Järveltä ruokapöytään syntyi yhteistyössä Tommi Sarlinin kanssa vuonna 2018.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa hullun hauska Diiva ja Kanttori vapaallakonsertti juhliesi piristykseksi. Sarkastisina tähtinä loistavat Pami Karvonen ja Johanna Rusanen-Kartano, joiden roolit ja ohjelmisto vaihtuvat ooppera-aarioista Dannyn Kuusamoon.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme