Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Diiva ja Kanttori vapaalla

Pami Karvonen ja Johanna Rusanen Kanttori ja Diiva vapaalla
Valmiit ohjelmapaketit

Diiva ja Kanttori vapaalla

Diiva ja Kanttori vapaalla -konsertti sopii hyvin niin yritystilaisuuksiin kuin konsertti- ja kulttuuritaloihin. Konsertin kesto on valittavissa 30–60 minuuttiin.

Konsertin ohjelmisto koostuu monipuolisesta ja hauskasta musiikkikattauksesta, jossa roolit ja musiikki vaihtuvat ooppera-aarioista viihdemusiikkiin upean sopraanon Johanna Rusasen ja musiikin monitaituri pianisti-urkuri Pami Karvosen viihdyttävässä seurassa.

Esityksen juoni on saanut alkunsa meidän jokaisen ennakkoluuloista eri ammateista.

Diiva

Oopperalaulajan täytyy aina olla vähän diiva. Mutta miltä meistä tuntuu, kun hän laulaakin jumalaisella äänellä Juice Leskisen Pyhää toimitusta tai Carmenin Habaneran savoksi?

Kanttori

Kanttori on tietynlainen henkilö. Jos hän soittaa kirkossa Metallicaa, hän on mielestämme jostain syystä raju.

Onko kaikki niin kuin ajattelemme niiden olevan? Jospa asiat ovatkin vielä hullummin? Mielenkiintoista! Tämä esitys pohtii kliseiksi muuttuneita ajatuksia, joista muun muassa tanskalais-yhdysvaltalainen pianisti ja koomikko Victor Borge on tehnyt ”pilkkaa”.

Tämä kaikki selviää vain, kun konsertin kokee itse esim. yrityksen asiakkaiden tai laajemman yleisön kanssa konserttisalissa.

Esiintyjät

Johanna Rusanen – suurten roolien ylistetty ja palkittu diiva, dramaattinen sopraano tunnetaan myös musiikkilajeja yhdistelevänä spektaakkelitähtenä – ja yleisönsä hurmaavana komediennena. Hänen laaja-alainen ohjelmistonsa sisältää myös jazzahtavia säveliä ja viihdemusiikkia.

Pami Karvonen – menestynyt kiertuepianisti ja monimuusikko, jonka intohimona on sanan ja sävelen liitto! Hänet tunnetaan myös Siuntion suomenkielisen seurakunnan kanttorina sekä opettajana, kuoronjohtajana ja uusien konseptien luojana.

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat