Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Juostaan kesän karkeloihin…

Kesän rientoja ennen käännetään katseet vielä hetkeksi syksyyn. Muistathan varata tuleviin syystapahtumiisi valovoimiaset esiintyjät ja parhaat tapahtumatilat hyvissä ajoin ennen kesäkauden loppua.

Tarjoamme yrityksellenne kattauksen taitavia trubaduureja, loistavia laulajia, säkenöivät show’t ja bileisiin tunnelman kattoon nostavia bändejä. Joulukonserttien aikaankaan ei ole kuin puolisen vuotta. Haluatko muistaa asiakkaitasi tunnelmallisella joulukonsertilla?
Ole nopea ja varmista suosikkiartistisi saatavuus. Tilaa › tästä!

Kokousta ja sauno presidenttien tapaan!

Kesän rientojen jälkeen voi kokoustaa Tamminimen upeissa tiloissa

Presidenttien koti – arvokas ja upea Tamminiemi – tarjoaa mieleenpainuvat puitteet tärkeille asiakastapaamisille tai oman yrityksen johtoryhmäkokouksille ja eksklusiiviseille juhlille. Kokouksen jälkeen voi rentoutua Tamminiemen legendaarisessa, meren äärellä olevassa Kekkosen aikaisessa saunassa ja pulahtaa välillä uima-altaaseen. Saunomisen jälkeen voi nauttia illallista presidentillisissä puitteissa sekä päättää ilta ajan hengen mukaiseen musiikkiin kauniissa salissa, jossa on presidentti Kekkosen vanha Bösendorfer-flyygeli.
Kysy lisää tai pyydä tarjous › tästä!

TV-tuotantotiimimme suuntaa kesän festareille!

Kesäkierroksemme alkaa heinäkuun ensimmäisellä viikolla, jolloin suuntamme kohti Sonkajärveä tekemään dokumenttia ja striimaamaan kansainvälisiä Eukonkannon MM-kisoja.

Sieltä matkamme jatkuu 40 vuotta täyttävän Seinäjoen Tangomarkkinoiden juhlahumuun. Tarjolla on entisten kuninkaallisten 40-vuotisjuhlakonsertti pe 12.7. ja tietenkin uusien kuninkaallisten kruunaus la 13.7. klo 19 suorina lähetyksinä EVEO-kanavalla 17

Seinäjoelta suuntaamme Kiuruvedelle Pohjois-Savoon Iskelmäviikon nostalgiseen kesään hienojen konserttien ja IskelmäMestarit-laulukilpailun televisiointiin 18.–21.7. Katso pe 19.7. klo 17 laulukilpailun finaalinkarsinta ja la 20.7. klo 17 finaali suorina lähetyksinä EVEO-kanavalta 17.

Kesäkiertueemme päättyy elokuussa Lapinlahden sekä Juusto- ja viinijuhlien dokumentin kuvausten tunnelmissa 2.–3.8.

Tule mukaan upeaan festarikesään ja seuraa matkaamme somessa!

Katso kaikki artikkelimme