Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Naurua ja taikuutta tiimityöhön!

Taikuri Martti Vannas

Simsalabim! Taiotaan syyskausi menestykseen hersyvän naurun ja ällistyttävän muistiseminaarin avulla. Tiimihenki voimaantuu myös virkistävällä kanoottiretkellä, loimulohen ja savusaunan tuoksussa tai keskellä kaupunkia – leppoisassa virkistysillassa.
Lääkäri, taikuri, muistikouluttaja ja superviihdyttäjä Martti Vannas villitsee tiimisi ja kansainväliset vieraasikin hersyvään nauruun. Hänen suosituksensa ovat vertaansa vailla.

”Martti Vannaksen voi lähettää massana vellovan yleisön sekaan, nostaa lavalle satojen ihmisten eteen tai kutsua valehahmossa palaverin tunnelman räjäyttämään. Harvoin olen saanut suositella ketään yhtä varauksettomasti.”
-Jari Sarasvuo.

Tilaa Martti tykypäivän kouluttajaksi, muistiluennoitsijaksi tai gaalaillan seremoniamestariksi.

Heittäytykää porukalla johtotiimin selviytymisradalle, sienikurssille ja kanoottiretkelle. Energisoivan päivän päätteeksi tiimisi rentoutuu savusaunan lämmössä ja nauttii maailman parhaaksi kehuttua tattikeittoa ja loimulohta, Nuuksion erämaan tunnelmallisessa kodassa.

Eikä aina ei tarvitse lähteä kauas – pikainenkin virkistyshetki virittää tiimisi uuteen lähtöön. Helsingin Kallion sykkeestä löydät uniikit lounge-tilat pikkujouluihin, 300 hengen juhlatilaisuuksiin ja salakapakan viini-iltoihin. Kokoa tiimisi – ja nauti hyvästä ruoasta tunnelmallisessa miljössä, hyvien yhteyksien varrella.

Let’s party!

Katso kaikki artikkelimme