Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Angelika Klas – 25 vuotta laulun juhlaa!

25 vuotta laulun juhlaa, Angelika Klas
Valmiit ohjelmapaketit

Angelika Klas – 25 vuotta laulun juhlaa!

Sopraano Angelika Klas juhlii monipuolista 25-vuotista taitelijauraansa Laulun juhlaa! -konserteilla, jotka vievät matkalle Angelikan ja hänen yleisönsä suosikkilauluhin ooppera- ja operettiklassikoista ikivihreisiin, jazziin ja tietenkin upeisiin argentiinalaisen tangon klassikoihin. Mukana juhlalavalla loistavat laulajat Marion Melnik ja Hannu Lehtonen. Säestyksestä vastaa virtuoottinen Janne Hovi Trio.

Legendaarinen pianotaiteilija ja juontaja Seppo Hovi kertoo tarinoita Angelikan elämästä ja uran vaiheista sitoen ne sopivasti yhteen esitettävien laulujen ja instrumentaalimusiikin kanssa. Konsertin yhteydessä julkaistaan myös Angelikan 25-vuotisen uran taiteilijajuhlalevy ”Laulun Juhlaa”!

Laulun juhlaa
-konsertissa mukana

Sopraano Angelika Klas – tunnetaan erityisen monipuolisena taiteilijana. Hänen laaja uransa kattaa monia musiikkityylejä barokista nykymusiikkiin pieniltä kamarimusiikkilavoilta suurille areenoilla sekä ooppera- ja operettirooleista musikaaliin. Hänet tunnetaan myös argentiinalaisen tangon ja Astor Piazzollan laulumusiikin ainutlaatuisena tulkitsijana. Ohjelmisto sisältää sisältää myös musiikkiteatteria ja svengaavia jazzin säveliä. Angelikan karismaattinen esiintyminen ja vaikuttavat tulkinnat ovat osa hänen valloittavaa taiteilijapersoonaansa.

Seppo Hovi – tunnetaan taitavana pianistina ja puhujana kattavan ja monimuotoisen konsertti- ja tv-uransa kautta. Tässä konsertissa hänen värikkäät tarinansa nivovat kultalangoin yhteen Angelikan elämää, uraa ja musiikkia.

Sopraano Marion Melnik – on ansioitunut oopperalaulaja, jota on kuultu niin Suomen Kansallisoopperassa kuin Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä monilla konserttilavoilla Suomessa ja ulkomailla. Hän on laulanut lapsesta asti yhdessä sisarensa Angelikan kanssa. Yhteisessä esiintymisessä on aina jotain erityistä.

Baritoni Hannu Lehtonen – tunnetaan hurmaavaäänisenä, suurten tunteiden tulkkina. Konserttilavojen suosikkilaulajan monipuolisesta ohjelmistosta jokainen kuulija löytää itselleen ne rakkaimmat sävelmät – koskettavista laulelmista tulisiin latinalaisrytmeihin ja viihdemusiikin helmiin. Hannu on esiintynyt Angelikan kanssa useita kertoja monenlaisissa produktioissa tangomusikaaleista laajoihin konserttikiertueisiin ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin.

Pianisti Janne Hovi – Angelikan pianistinen aisapari, joka on erittäin monipuolinen muusikko. Hänen laaja ohjelmistonsa kattaa klassisen musiikin kaikki tyylilajit, monipuoliset jazz-rytmit ja viihdemusiikin. Janne on tehnyt yhteistyötä Angelikan kanssa monenlaisissa esiintymisissä ja projekteissa.

Mervi Myllyoja – on virtuoottinen viulisti, jolla on kyky eläytyä erilaisiin tyyleihin tuoden mukanaan omaa persoonallista improvisaatiotaan ja sointiaan. Hänetkin tunnetaan laaja-alaisena muusikkona. Mervi on toiminut Angelikan kanssa yhdessä monissa konserttiproduktioissa.

Basisti Hannu Rantanen – soittaa monen tyylisissä ja erilaisissa kokoonpanoissa orkestereista pienyhtyeisiin. Hänen soittoaan on kuultu mm. popin, jazzin, fuusio jazzin, kansanmusiikin, viihdemusiikin ja latinalaisen musiikin skeä flamencon ja tangon kokoonpanoissa. Hannu esiintyy usein Angelikan kanssa monissa erilaisissa konserttiproduktioissa.

Tulevat Laulun juhlaa -konsertit

  • To 14.3.2024 – Savoy-teatteri, Helsinki
  • La 16.3.2024 – Laurentius-sali, Lohja
  • Su 17.3.2024 – Kerava-sali, Kerava

Konsertin kesto n. 2,5 tuntia, sisältää väliajan.

Angelika Klas – 25 vuotta laulun juhlaa! -konsertti on erinomainen vaihtoehto konserttisaleihin, festivaaleille sekä musiikki- ja yritysjuhliin. Tilaa oma konserttisi ajoissa!

Yhteydenotot
Liisa Kapanen, Fantastico Production Oy, liisa.kapanen@fantasticoproduction.fi, 040 562 0235

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Digiharmonikan maailmanmestari & viihdelaulaja

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat