Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Angelika Klas & Tanguedia Quintet konserttikokonaisuuksia

Angelika Klas & Tanguedia Quintet konserttikokonaisuuksia
Valmiit ohjelmapaketit

Angelika Klas & Tanguedia Quintet konserttikokonaisuuksia

“Tango – olet kuin riivattu rakastaja, kättesi rajaamassa tilassa tanssin lantioitteni kahdeksikon, ochon! Kun vaikenet olet mennyt, mutta nyt juovutat, leikit, viettelet ja turmelet!”

Tango Querido – Rakastettu tango

Tango Querido – Rakastettu tango konsertti – Astor Piazzollan upeimpia lauluja ja instrumentaaliteoksia alkuperäiskielillä, espanjaksi, italiaksi ja ranskaksi esitettynä. Kaipuu, intohimo ja rakkaus kuultaa tässä musiikissa ja sen esittäjien upeissa tulkinnoissa!

Tangotarinoita

Kotkan ruusu, Hiljainen kylätie ja Vaaralliset huulet ovat tuttuja klassikkotangoja jotka ovat soineet suomalaisilla tanssilavoilla vuosikymmenien ajan.

Nämä upeat suomalaiset sävelmät ja niiden nostalgiset tangotarinat ovat saaneet aivan uuden sävyn uusina sovituksina ja esityksinä. Tässä konsertissa nämä tangot voi kuulla sykähdyttävinä teoksina jotka nostavat suomalaisen tangon konserttilavalle. Lisäksi ohjelmassa aivan uutta suomalaista tangoa, jotka ovat mm. Kirmo Lintisen, Jukka Linkolan ja Kari Ikosen käsialaa.

Nainen, Rakkaus ja Tango

Tämä musiikin, tanssin ja sanan yhdistävä esitys vie matkalle tangon kaipaavaan ja intohimoiseen maailmaan. Naiseuteen ja rakkauteen sen kaikissa eri muodoissa. Intohimo, pettymys, onni, kuolema, ihastus ja tulevaisuus ovat läsnä tässä ainutlaatuisessa esityksessä joka tempaa kuulijan mukanaan sieluaan myöten.

Musiikki vie Buenos Airesin kujilta Kotkan satamaan laulun, soiton ja sielukkaan tanssin mukana.
Ohjelma sisältää Astor Piazzollan dramaattisia ja sensuelleja lauluja sekä hänen upeimpia instrumentaaliteoksiaan. Lisäksi mukana aivan uusia, upeita sovituksia suomalaisista klassikkotangoista kuten Kotkan ruusu ja Hiljainen Kylätie.

Tangon huumaa

Rakastetuimmat suomalaiset ja argentiinalaiset klassikot sekä upeimmat uudet tangot unohtumattomina tulkintoina ja sovituksina. Tämä upea, nuori esiintyjäkaarti tarjoaa ainutlaatuisen esityskokonaisuuden tuomalla tangon kansainvälisen menestystarinan tanssilavoilta konserttilavalle yhdistäen tanssilavoilta tutuksi tullutta tangomusiikkia täysipainoiseen konserttitangoon. Tähän kokonaisuuteen voi tarpeen mukaan lisätä miessolistin tai esim. tanssijan tai tanssiparin.

Tämä kokonaisuus voidaan toteuttaa myös pienemmällä kokoonpanolla muusikoiden määrää vähentämällä, tilaajan toiveiden ja budjetin mukaan.

Kohtalona tango

Astor Piazzollan upeita, draamallisia lauluja sekä uusia sovituksia suomalaisista klassikkotangoista huikeina tulkintoina. Minna Tervamäen sielukas tanssi, Angelika Klasin vangitseva tulkinta ja Tanguedia Quintetin virtuoottinen taituruus ovat vailla vertaa. Solistien puvustuksesta vastaa itse Jukka Rintala.

Tango on täynnä glamouria, syvyyttä ja hehkua tässä ainutlaatuisessa esityksessä!

Myös tämä kokonaisuus voidaan toteuttaa pienemmällä kokoonpanolla muusikoiden määrää vähentämällä, tilaajan toiveiden ja budjetin mukaan.

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Laulaja, saksofonisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat