Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Free Fall Nights – vapaapudotus musiikkiin!

Free Fall Nights – vapaapudotus musiikkiin!
Valmiit ohjelmapaketit

Free Fall Nights – vapaapudotus musiikkiin!

Free Fall -illat ovat ravintoloille, konserttitaloille ja kulttuurikeskuksille järjestettyjä yksittäisiä tilaisuuksia tai klubi-iltasarjoja. Jokaisena Free Fall -iltana jokin lahjakas suomalainen tai ulkomaalainen artisti esiintyy yhdessä Free Fall Collectiven kanssa.

Artistin musiikillinen elämäkerta! Free Fall on vapaapudotus artistin uraan ja musiikilliseen minään – ja varsinkin siihen miten hänestä on vuosien saatossa tullut sellainen artisti kuin hän nyt on. Free Fall -illassa artisti esittää omien kappaleidensa lisäksi hänen uraansa erityisesti vaikuttaneiden esiintyjien kappaleita sekä kertoo tarinoita, miksi kyseiset laulut ovat olleet hänelle niin merkityksellisiä.

Esitykset ovat koskettavia – välillä artistia itseensä kuin yleisöäkin itkettäviä tai naurattavia musiikkielämyksiä. Bändin muusikoilla on suuri vapaus improvisoida. Tämä tekee esityksistä hieman jatsahtavampia, vaikka kyseessä olisi Hip Hop -artistin keikka. Samalla kun artistit kertovat omaa elämäntarinaansa sanoin ja sävelin, esityksen kaikki muusikot kertovat heidän omaa musiikillista tarinaansa soittonsa kautta. Tämä musiikillinen kerrostuneisuus ja ennalta-arvaamattomuus ovat Free Fall -iltojen suola sekä samalla koukku, minkä vuoksi yleisö rakastuu Free Fall -iltoihin aina uudelleen ja uudelleen.

Free Fall Collective House Band 2020

Kalevi Louhivuori – trumpetti, kosketinsoittimet, laulu, KaiKu Music Glove
Jan Vaaka – perkussiot
Daniel Iiskola – basso
Tuomo Dahlblom – kitarat
Riku Leiniläinen – rummut

Free Fall Collective -ryhmän taustalla toimii Suomen suurin muusikkosuku ystävineen. Tämän sukupuun muodostavat Louhivuoren, Ikosen, Prättälän ja Sariolan sukuhaarat. Yhtyeen kokoonpano muodostetaan aina tarpeen mukaan ajasta, paikasta ja muista esiintyjistä riippuen. Ryhmän keulahahmona toimii trumpettivirtuoosi Kalevi Louhivuori.

Lue lisää teemailloista, jotka sopivat myös yritystapahtumiin! Linkki Free Fall Collectiven sivuille

Free Fallin kotiareena

Free Fall on artistin musiikillinen elämänkerta uran alusta tähän päivään. Free Fall -illassa artisti esittää omien kappaleidensa lisäksi hänen uraansa erityisesti vaikuttaneiden esiintyjien kappaleita sekä kertoo tarinoita, miksi kyseiset laulut ovat olleet hänelle niin merkityksellisiä.

Free Fall -esitykset ovat hyvin koskettavia – välillä artistia itseensä kuin yleisöäkin itkettäviä tai naurattavia musiikkielämyksiä. Bändin muusikoilla on suuri vapaus improvisoida. Tämä tekee esityksistä hieman jazzahtavampia, vaikka kyseessä olisi Hip Hop -artistin keikka. Samalla kun artistit kertovat omaa elämäntarinaansa sanoin ja sävelin, esityksen kaikki muusikot kertovat heidän omaa musiikillista tarinaansa soittonsa kautta. Tämä musiikillinen kerrostuneisuus ja ennalta-arvaamattomuus ovat Free Fall -iltojen suola sekä samalla koukku, minkä takia yleisö rakastuu Free Fall -iltoihin aina uudelleen ja uudelleen.

Free Fall Collective House Band 2020

Kalevi Louhivuori – trumpetti, kosketinsoittimet, laulu, KaiKu Music Glove
Jan Vaaka – perkussiot
Daniel Iiskola – basso
Tuomo Dahlblom – kitarat
Riku Leiniläinen – rummut

House Bandin soittajat vaihtuvat tarpeen mukaan riippuen solisteista.

Free Fall Collective -ryhmän taustalla toimii Suomen suurin muusikkosuku ystävineen. Tämän sukupuun muodostavat Louhivuoren, Ikosen, Prättälän ja Sariolan sukuhaarat. Yhtyeen kokoonpano muodostetaan aina tarpeen mukaan ajasta, paikasta ja muista esiintyjistä riippuen. Ryhmän keulahahmona toimii trumpettivirtuoosi Kalevi Louhivuori.

Free Fallin kotiareena:

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat