Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Guardia Nueva

Guardia Nueva
Valmiit ohjelmapaketit

Guardia Nueva

Guardia Nueva- orkesteri on keskipohjalainen menestystarina, jonka esiintymiset ovat ihastuttaneet yleisöä niin Argentiinassa, Turkissa kuin Suomessakin. Guardia Nueva esittää argentiinalaisen ja suomalaisen tangon helmiä taidokkaina sovituksina, sekä Abban hittejä ja viihdemusiikkia uusina sovituksina.

Guardia Nueva- orkesteri on perustettu 1999 Raimo Vertaisen toimesta. Alusta alkaen orkesterin musiikillisena runkona on ollut argentiinalainen tango ja erityisesti Astor Piazzollan musiikki. Myös muiden argentiinalaisten säveltäjien musiikki on noussut vahvasti esiin ja ohjelmistoon sisältyy mm. Anibal Troilon, Osvaldo Pugliesen ja Alfredo Gobbin teoksia. Myös suomalainen musiikki kuuluu vahvasti Guardia Nuevan ohjelmistoon: Toivo Kärjen, Olavi Virran ja Unto Monosen tuotantoa esitetään uusin sovituksin. Omaa tuotantoa edustavat Asko Hanhikosken ja Juha Yli-Kotilan sävellykset.

Guardia Nuevan solistina ovat olleet Tuomas Airola, espanjaksi ja suomeksi esiintyvä karismaattinen laulaja, sekä tangokuningas Matti Korkiala, jonka kanssa Guardia Nueva on tehnyt uustulkintoja vanhoista tangoklassikoista. Laulaja-näyttelijä Merja Larivaaran ja Guardia Nuevan yhteistyö kesällä 2006 sai yleisöltä erinomaisen palautteen argentiinalaisen tangotanssin MM-kilpailujen yhteydessä pidetyssä juhlakonsertissa. Sopraano Johanna Rusasen kanssa orkesteri on esittänyt mm. Abban musiikkia uudelleen sovitettuna.

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Laulaja, saksofonisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat