Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Pohjoismaisia musiikkitervehdyksiä

Pohjoismaisia musiikkitervehdyksiä
Valmiit ohjelmapaketit

Pohjoismaisia musiikkitervehdyksiä

Pohjoismaisia musiikkitervehdyksiä

Tarjoamme orkestereiden ohjelmistoon huippusopraano Helena Juntusen ja kapellimestari Teemu Hämäläisen suunnittelemaa kahta ohjelmakokonaisuutta.
Kotimaiset klassikot sekä Pohjoisia lauluja – Nordic Songs -konserttiohjelmat rakentuvat suomalaisten ja pohjoismaisten säveltäjien mestariteoksista – lauluista ja orkesterisovituksista.

Kotimaiset klassikot

Lauantain toivotut -radio-ohjelma on jo vuosikymmeniä yhdistänyt suomalaisia musiikin ystäviä. Samaan tapaan kuulemme nyt nostalgisia kappaleita ja tenhoavimpia iskelmiä elävinä esityksinä Kotimaiset klassikot -konsertissa.

Konsertin alkupuolella kuullaan klassisempia suomalaissävelmiä. Orkesterin esittämä Heino Kasken Yö meren rannalla aloittaa konsertin. Sopraano Helena Juntunen laulaa muun muassa Jean Sibeliuksen, Toivo Kuulan ja Oskar Merikannon lauluja. Tarjoamme tätä kokonaisuutta orketerillenne kapellimestari Teemu Hämäläisen johdolla.

Väliajan jälkeen mennään Melartinin Perhosvalssin sävelin nostalgisten iskelmien pariin. Ennen konsertin päättäviä kohtalokkaita tangoja herkistytään vielä Akselin ja Elinan häävalssin sävelistä.

Luvassa on unohtumaton ilta ikivihreiden klassikoiden parissa.

Pohjoisia lauluja – Nordic Songs

Konsertissa kuullaan pohjoismaisten säveltäjien teoksia kapellimestari Teemu Hämäläisen johtamana ja sopraano Helena Juntusen esittäminä.

Laulumusiikki on kautta aikojen tavoittanut kuulijat aivan erityisellä tavalla. Ajattomat lyriikat ovat kertoneet kaipuusta, odotuksesta, täyttymyksestä mutta myös menetyksestä ja pettymyksestä.

Edvard Griegin, Ture Rangströmin ja Wilhelm Stenhammarin laulut edustavat romantiikkaa vuolaimmillaan. Griegin opus 48 -laulujen tekstit ovat eurooppalaista runoutta parhaimmillaan – syntyneet muun muassa Heinen, Geibelin ja von Goethen kynistä. Rangströmin ja Stenhammarin laulut pohjautuvat kansallisromanttisemmassa hengessä Bo Bergmanin ja Johann Ludwig Runebergin teksteihin. Aarre Merikannon paikoin kirpeät laulut tuovat konserttiin raikkaan tuulahduksen kohti uutta aikaa kurottavalla ekspressionismillaan.

Konsertin orkesteriteokset täydentävät monipuolisen pohjoismaisen sävelmaailman.

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat