Micke Björklöf & Blue Strip 21.8.2021

Tämän vuoden Free Fall Festivaalin päättää Micke Björklöf & Blue Strip – kotimaista bluesia kansainväliseen makuun! Yhtyeen kitaristi-laulaja Ville Lefty Leppänen on vakio vieraita Free Fall -illoissa. Orkesterin huilatessa yleisöä viihdyttää Dj Teo – Helsingin yössäkokemuksen tuomalla tunteella.

Milloin?

21.08.2021

Alkaa klo 18:00

Missä?

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Micke Björklöf & Blue Strip sekä Dj Teo

Ovet klo 18 | Dj Teo klo 18.30 | Showtime klo 20
Tämä konsertti on osa Free Fall Festivaalia.

Micke Björklöf & Blue Strip on Erja Lyytisen ohella suomalaisista blues-nimistä kenties eniten esillä ulkomailla. Tuoreimpana osoituksena tästä yhtyeen viimeisin albumi Twentyfive Live at Blues Baltica nousi listoille Ranskassa, Australiassa ja Britanniassa.

Slide-kitaran murinaa, sujuvaa shufflea ja iskeviä kertosäkeitäkin viljelevä Micke Björklöf & Blue Strip on palkittu sekä vuoden yhtyeenä että vuoden biisistä Finnish Blues Awardseissa. Tanakkaa diskografiaa täydensi muutama vuosi sitten erityisen ansiokas Ain’t Bad Yet -studiolevy, jonka tuotti Grammy-palkittu John Porter – mm. Buddy Guyn, B.B. Kingin ja Keb Mo’n yhteistyökumppani.

Blue Stripin energinen ja positiivinen lavaesiintyminen on tuonut yhtyeelle laajan ja uskollisen kuulijakunnan. Satojen klubi-keikkojen ohella tämä ahkera keikkabändi on esiintynyt kaikilla merkittävillä suomalaisilla jazz/blues-festivaaleilla – esim. Puistoblues, Pori Jazz, Rauma Blues ja Imatra Big Band Festival. Micke Björklöf on kokoonpanoineen esiintynyt yli kymmenessä eri maassa mm. Japanissa, Ranskassa, Saksassa, Norjan Huippuvuorilla, Ruotsissa, Virossa ja Unkarissa jne. Björklöf yhtyeineen konsertoi säännöllisesti Pohjoismaissa ja yhä tiheämmin Keski-Euroopassa. Yksi tärkeistä merkkipaaluista on ollut esiintyminen maailman pohjoisimmalla blues-festivaalilla Yhdysvaltain Huippuvuorilla. TTT-Klubilla Micke Björklöf & Blue Strip esiintyi viimeksi 2016, loppuunmyydylle salille.

Levyjen ammattisoittaja Dj Teo – kokemusta jo yli 30 vuotta! Viimeisimmät soittopaikat ovat olleet muun muassa Huutokonttori, Roster, Malaga bar, On the Rock’s, Navy Jerry’s sekä lukuisia yksittäisiä ja yksityisiä soittoiltoja. Lähtökohtaisesti Teo on rock-dj ja aloittanut uransa Tavastialta. Hän aloitti 90-luvulla soittaa soulia ja funkkia sekä uudempaa tanssimusiikkia muun muassa Nylonissa ja Kaivohuoneella, ja soitto jatkuu…

Street Food – pieneen tai suureen nälkään!

Jos nälkä yllättää, ei hätää! Ennen konserttia ja väliajalla myynnissä herkullista syötävää, joka tulee Astorian palkitusta keittiöstä. Aulabaari on avoinna koko tilaisuuden ajan, tarvittaessa myös pöytiin tarjoilu.

Liput – 25 € ja Festarilippu (3 pv) 75 € sekä tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja ei ole myyty loppuun. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Tule mukaan lauantai-illan huumaan ja huikeaan blues-tunnelmaan!

VIP-tunti vieraillesi

Haluatko tulla henkilökuntasi, asiakkaittesi tai työkavereittesi kanssa nauttimaan rauhassa Street Food ja kuohuviinitarjoilusta ennen konserttia. Ota yhteyttä Liisa Kapaseen [email protected] tai 040 562 0235 ja varaa paikkasi ajoissa.

Yhteistyössä

Aikataulu

Illan kulku – aulabaari avoinna koko tilaisuuden ajan

18.00 Ovet ja baari avataan
18.30 Dj Teo
19.30 Tauko
20.00 Micke Björklöf & Blue Strip
20.45 Tauko
21.30 Micke Björklöf & Blue Strip
22.15 Dj Teo
23.15 Meno hiljenee – aulabaari avoinna yömyssyn verran
24.00 Hyvää yötä ja turvallista kotimatkaa!

Liput 25 € ja Festarilippu (3 pv) 75 € sekä tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja ei ole myyty loppuun. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Tutustu muihinkin tapahtumiimme