Free Fall Festival 19.–21.8.2021

Haluatko tarjota itsellesi, ystävillesi tai asiakkaillesi hyvän ja runsaan kattauksen menevää musiikkia – jazzia, soulia, funkia, rytmimusiikkia… – osta liput Free Fall Festareille! Luvassa on aitoa musiikillista ilottelua, eikä paikoillaan tarvitse pysyä. Valitse konserttisi tai tule kaikkiin Festarilipulla!

Milloin?

19.08.

 - 21.08.2021

Missä?

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Free Fall Festival nyt ensimmäistä kertaa Astoria Klubilla! Hyvää, rytmikästä ja menevää musiikkia tarjoavat Suomen kärkimuusikot kolmena kesäiltana peräkkäin.

Musiikki yhdistää!

Torstaina 19.8. Free Fall Festivaalin aloituskokoonapanossa soittavat Sami Saari ja Jazzpojat sekä trumpetistivirtuoosi Kalevi Louhivuori ja taitava perukussionisti Jan Vaaka. Sami Saaren kanssa soitetaan hänen biisejään hyvin vapaasti – kunnon Free Fall -meiningillä. Sami Saaren bändiläiset ovat vakiosoittajia Free Fall -illoissa. Torstaina Free Fall Goes Sami Saari!

Artistiesittelyt > Sami Saari ja Jazzpojat feat. Kalevi Louhivuori & Jan Vaaka

Perjantaina 20.8.Free Fall Festival tarjoaa funkia ja tanssittavaa soulia. Jokunen energinen diskokappalekin saadaan sekoitettua mukaan setteihin – jos niin halutaan. Tästä musiikista pitää huolen vauhdikas Slim T & Funky Pablos Collective kaikkine mausteineen. Kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta – paitsi, jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. Kaikki biisit ovat Free Fall -kamaa ja paljon open sooloja – lainabiisejä uusilla sovituksilla…

Funky Pablosien huilatessa yleisöä viihdyttää pitkän linjan Dj LordFatty. Hänen tyylinsä on nimeltään Rhythm’n’Soul’Swingin’Blues’n’Roll – sisältää jotakuinkin kaikki rytmimusiikin tyllit vanhasta jazzista tämän päivän saundeihin. Jos haluat tanssia, tämä ilta on sinun ja ystäviesi! 

Artistiesittelyt > Slim T & Funky Pablos Collective sekä Dj LordFatty

Lauantaina 21.8.Tämän vuoden Free Fall Festivaalin päättää Micke Björklöf & Blue Strip – kotimaista bluesia kansainväliseen makuun! Yhtyeen kitaristi-laulaja Ville Lefty Leppänen on vakio vieraita Free Fall -illoissa. Orkesterin huilatessa yleisöä viihdyttää Dj Teo, Helsingin yössäkokemuksen tuomalla tunteella.

Artistiesittelyt > Micke Björklöf & Blue Strip

Street Food – pieneen tai suureen nälkään!

Jos nälkä yllättää, ei hätää! Ennen konserttia ja väliajalla myynnissä herkullista syötävää, joka tulee Astorian palkitusta keittiöstä. Aulabaari on avoinna koko tilaisuuden ajan, tarvittaessa myös pöytiin tarjoilu.

Ennakkoliput – Festarilippu (3 pv) 75 €, torstaina 25 €, perjantaina ja lauantaina 29 €. Hinnat sisältävät palvelumaksun. Lippuja myös ovelta, mikäli niitä ei ole myyty loppuun.

Tule yksin, kaksin tai isommankin porukan kanssa!

VIP-tunti vieraillesi

Haluatko tulla henkilökuntasi, asiakkaittesi tai työkavereittesi kanssa nauttimaan rauhassa Street Food ja kuohuviinitarjoilusta ennen konserttia. Ota yhteyttä Liisa Kapaseen [email protected] tai 040 562 0235 ja varaa paikkasi ajoissa.

Yhteistyössä

Aikataulu

To 19.8.2021 Sami Saari ja Jazzpojat feat. Kalevi Louhivuori & Jan Vaaka
Ovet klo 18 | Showtime klo 19 | Liput 25 €, sis. palvelumaksun

Pe 20.8.2021 Slim T & Funky Pablos Collective
Ovet klo 18 | Dj LordFatty klo 18.30 | Showtime klo 20 | Liput 29 €, sis. palvelumaksun

La 21.8.2021  Micke Björklöf & Blue Strip
Ovet klo 18 | Dj Teo klo 18.30 | Showtime klo 20 | Liput 29 €, sis. palvelumaksun

Festarilippu 75 €, sis. palvelumaksun

Tutustu muihinkin tapahtumiimme