Osmo's Christmas 2021

Osmo's Christmas Osmo Ikonen ja Mikko Leppilampi joulutunnelmissa

Osmo Ikonen, Mikko Leppilampi & huippumuusikot joulutunnelmissa! Nämä muusikot yhdistävät monipuolisen musiikillisen osaamisensa energiaa ja hyvää mieltä tarjoavassa Christmas Carols -joulushow’ssa.

Milloin?

04.11.

 - 19.12.2021

Missä?

Helsinki, Kuopio, Porvoo, Hyvinkää, Jyväskylä, Pori, Salo

Liput

Liput tulevat myyntiin syyskuussa 2021

Osmo’s Christmas -konserttikiertue

Tämä iloisesti svengaava Osmo’s Christmas -konsertti on höystetty Mikko Leppilammen lennokkailla spiikeillä ja upealla laululla sekä leppoisalla jutustelulla – yhdessä Osmo Ikosen, orkesterin ja yleisön kanssa.

Konsertissa kuullaan uusina letkeinä sovituksina muun muassa jouluhitit – White Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bells, Let It Snow ja Run Rudolf Run. Ohjelmistossa on mukana myös tunnelmallisia suomalaisia joululauluja, esim. Kassu Halosen Sydämeeni joulun teen.

Tässä vauhdikkaassa musiikillisessa ilottelussa on vaikea istua pöydässä, mutta ei hätää – dinnerin jälkeen on mahdollisuus laittaa myös jalalla koreasti!

Osmo Ikonen on moneen genreen taipuva, suosittu muusikko. Hänet tunnetaan muun muassa SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana sekä Voice of Finlandin ja Tähdet Tähdet -kilpailun multi-instrumentalistina. Osmo säveltää ja tuottaa musiikkia sekä soittaa ja laulaa useissa kokoonpanoissa – selloa Emma-palkitussa Oddarrang-jazzyhtyeessä, bassoa soul/funk-yhtye The Northern Governorsin riveissä ja koskettimia Sunrise Avenuessa. Osmo Ikonen julkaisi uuden Yhden miehen armeija -albumin heinäkuun lopulla. Albumi on hänen ensimmäinen suomenkielinen albuminsa.

Mikko Leppilampi – juontaja, näyttelijä ja viihdeartisti, joka ottaa niin suuren kuin pienemmänkin yleisönsä ammattitaitoisesti haltuun. Juontajana Mikko huolehtii tilaisuuden sujuvuudesta ja luo omalla charmikkaalla olemuksellaan lämminhenkistä tunnelmaa. Laulajana Mikko saattelee tilaisuuden tunnelman pilviin.

Aikataulu

Osmo's Christmas -konsertit

To 4.11. Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki
– Show & Dinner – Ovet klo 17 | Dinner klo 18 | Show klo 20
Pe 5.11. Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki
– Show & Dinner – Ovet klo 17 | Dinner klo 18 | Show klo 20
Ti 30.11. Musiikkikeskus, Kuopio klo 19–21
Ke 1.12. Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki
– Show & Dinner – Ovet klo 17 | Dinner klo 18 | Show klo 20
Pe 3.12. Taidetehdas, Porvoo klo 19–21
Ke 15.12. Hyvinkääsali, Hyvinkää klo 19–21
Pe 17.12. Paviljonki, Jyväskylä klo 19–21
La 18.12. Promenadisali, Pori klo 19–21
Su 19.12. Teatteri PROVinssi, Salorankatu 5–7, Salo klo 15–17 > lippu.fi

Tutustu muihinkin tapahtumiimme