Sami Saari ja Jazzpojat 19.8.2021

Free Fall Festivaalin aloituskokoonapanossa soittavat Sami Saari ja Jazzpojat sekä trumpetisti Kalevi Louhivuori ja perukussionisti Jan Vaaka. Sami Saaren kanssa soitetaan Samin biisejä hyvin vapaasti – kunnon Free Fall -meiningillä. Sami Saaren bändiläiset ovat vakiosoittajia Free Fall -illoissa, tänä iltana Free Fall Goes Sami Saari...

Milloin?

19.08.2021

Alkaa klo 18:00

Missä?

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Sami Saari ja Jazzpojat feat. Kalevi Louhivuori & Jan Vaaka

Ovet klo 18 | Showtime klo 19
Tämä konsertti on osa Free Fall Festivaalia.

Sami Saari ja Jazzpojat – yhtyeen musiikki on korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta. Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies, ja on siitä syystä koonnut yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2018 ja keikkailee ahkerasti ympäri Suomea – tänä iltana Astoria Klubilla, Helsingissä.

Kalevi Louhivuori – keskeisimpiä ja monipuolisimpia nuoren polven jazzmuusikoita. Trumpetisti-säveltäjä nousi maineeseen erityisesti SUN Trio -yhtyeensä Young Nordic Jazz Comets 2006 -kilpailuvoiton myötä. Louhivuori on kypsä ja omaääninen trumpetisti, joka on keikkaillut ympäri maailmaa ja voittanut jo useita palkintoja. Louhivuorelta taittuvat jazzin lukuisat muut genret, kuten tiukka rytmimusiikki ja pop. Trumpettivirtuoosi toimii myös Free Fall Collcetive -ryhmän keulahahmona ja kokoaa orkesterin tilanteen ja tarpeen mukaan.

Jan Vaaka – lyömätön ammattirumpali ja -muusikko on keikkaillut yli 35 vuoden kokemuksella satojen artistien kanssa ja järjestänyt satoja keikkoja eri yhtyeille. Hänen instrumentteinaan ovat perkussiot ja lyömäsoittimet. Vaaka on myös monipuolinen toimija kulttuurituotannossa sekä useilla platina- ja kultalevyillä palkittu tuottaja!

Yhteistyössä

Aikataulu

Illan kulku – aulabaari avoinna koko tilaisuuden ajan

18.00 Ovet ja aulabaari avataan
19.00 Sami Saari & Co
19.45 Tauko
20.30 Sami Saari & Co
21.15 Konsertti päättyy – aulabaari avoinna
22.00 Hyvää kotimatkaa!

Liput 25 € ja Festarilippu (3 pv) 75 € sekä tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja ei ole myyty loppuun. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Tutustu muihinkin tapahtumiimme