Slim T & Funky Pablos Collective 20.8.2021

Free Fall Festival tarjoaa tänä iltana enimmäkseen funkia ja tanssittavaa soulia. Jokunen energinen diskokappalekin saadaan sekoitettua mukaan setteihin – jos niin halutaan. Tästä musiikista pitää huolen vauhdikas Slim T & Funky Pablos kaikkine mausteineen.

Milloin?

20.08.2021

Alkaa klo 18:00

Missä?

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Slim T & Funky Pablos Collective sekä Dj LordFatty

Ovet klo 18 | Dj LordFatty klo 18.30 | Showtime klo 20
Tämä konsertti on osa Free Fall Festivaalia.

Slim T & Funky Pabloksen kappaleet eivät ole tältä vuosituhannelta – paitsi, jos ne sointuvat saumattomasti yhteen James Brownin, Joe Cockerin tai Elviksen musiikkityylien kanssa. Kaikki biisit ovat Free Fall -kamaa ja paljon open sooloja – lainabiisejä uusilla sovituksilla…

Orkesterin huilatessa yleisöä viihdyttää pitkän linjan Dj LordFatty. Hänen tyylinsä on nimeltään Rhythm’n’Soul’Swingin’Blues’n’Roll – sisältää jotakuinkin kaikki rytmimusiikin tyllit vanhasta jazzista tämän päivän saundeihin.

Jos haluat tanssia, tämä ilta on sinun ja ystäviesi!

Slim T & Funky Pablos -yhtyeen motto on ”Jos se suorastaan pakottaa pöydästä ylös ja tanssimaan, soitamme sen”. Näin on koottu rikas kattaus mukaansatempaavaa, iloista ja ikivihreistä kappaleista koostuvaa ohjelmistoa. Jokunen uusikin biisikin saattaa taas eksyä mukaan – mikä se mahtaa olla tänä iltana? Tule kuuntelemaan, katselemaan sekä nauttimaan erinomaisesta musiikista ja hyvästä seurasta.

Dj LordFatty – on pitkän linjan dj, joka aloitti soittamisen jo 80-luvun loppupuolella. Hän on vuosien varrella pyörittänyt useita klubeja, joista mainittakoon Club Pharaoh ja Bar Loosessa pitkään pyörinyt Club Casino. Hän on soittanut myös festivaaleilla kuten useampana vuonna Pori Jazzeilla. Ulkomaankeikkoja on ollut mm. Berliinissä, Madridissa, Oslossa ja New York Cityssä.

Street Food – pieneen tai suureen nälkään!

Jos nälkä yllättää, ei hätää! Ennen konserttia ja väliajalla myynnissä herkullista syötävää, joka tulee Astorian palkitusta keittiöstä. Aulabaari on avoinna koko tilaisuuden ajan, tarvittaessa myös pöytiin tarjoilu.

Liput – festarilippu (3 pv) 75 €, torstaina 25 €, perjantaina ja lauantaina 29 €. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Tule yksin, kaksin tai isommankin porukan kanssa!

VIP-tunti vieraillesi

Haluatko tulla henkilökuntasi, asiakkaittesi tai työkavereittesi kanssa nauttimaan rauhassa Street Food ja kuohuviinitarjoilusta ennen konserttia. Ota yhteyttä Liisa Kapaseen [email protected] tai 040 562 0235 ja varaa paikkasi ajoissa.

Yhteistyössä

Aikataulu

Illan kulku – aulabaari avoinna koko tilaisuuden ajan

18.00 Ovet ja aulabaari avataan
18.30 Dj LordFatty
19.30 Tauko
20.00 Slim T & Funky Pablos20.45 Tauko
21.30 Slim T & Funky Pablos
22.15 Dj LordFatty
23.15 Meno hiljenee – aulabaari avoinna yömyssyn verran
24.00 Hyvää yötä!

Liput 25 € ja Festarilippu (3 pv) 75 € sekä tuntia ennen ovelta, mikäli lippuja ei ole myyty loppuun. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Tutustu muihinkin tapahtumiimme