Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Pikkujoulukausi häämöttää jo – paikka ja ideat puuttuvat?

Ei hätää, etsimme parhaat bilebandit ja tunnelmannostattajat pikkujouluihisi tai järjestämme asiakkaillesi hienon joulukonsertin, joka voidaan myös tallentaa ja editoida soivaksi joulutervehdykseksi. Miltäs tuntuisi kutsua henkilökunta tai asiakkaita juuri teidän näköiseenne räätälöityyn teemabileisiin studioomme. Kutsu meidät apuun – pohditaan yhdessä lisää!

Naisenergiaa pikkujouluunne!

NAMU – Nämä naiset eivät jätä kylmäksi ketään! Neidot tykittelevät biisejä laidasta laitaan. Olipa hipat sitten tanssilavalla, laivalla, ravintolassa, jazzklubilla tai suurella stagella, kyllä pölähtää! NAMU taipuu moneksi – liiderinä ja solistina lauluvirtuoosi Jonna Ortju.

SoulSisters – on kysytty bilebändi niin isoihin kuin pieniin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kolmen svengaavan naisen ja taitavan bändin käsissä yleisö on pelkkää vahaa. Siskoksilta löytyy omasovittamaa soul- ja funk-musiikkia vaikka koko illan pyöritykseen. 

Milja Pöyhönen – pianisti-trubaduuri, joka esittää tunnettuja pop/jazz-kappaleita, esiintyy tällä hetkellä yli 50 keikan vuosivauhdilla ja on aktiivisesti mukana myös Bilebändi Leopartyn eri kokoonpanoissa. Laajan ohjelmiston puitteissa yleisö on mahdollista osallistaa tilaisuuden Mitä haluaisit kuulla -musiikkikattaukseen.

Käy katsomassa kattava bilebändi- ja artistivalikoimamme Esiintyjät-sivustolta

Svengaavaa syksyn jatkoa!

Lue lisää uutisiamme