Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Stardust – Tähtisumua

Angelika Klas, Seppo Hovi, Antti Sarpila, Hannu Rantanen
Valmiit ohjelmapaketit

Stardust – Tähtisumua

Tähtisumua-konsertissa laulajatar Angelika KlasinSeppo Hovin (piano), Antti Sarpilan (klarinetti) ja Hannu Rantasen (basso) ammattimainen musiikillinen tykitys ja instrumenttien vuoropuhelu ovat hunajaa korville. Ohjelmiston punainen lanka on Seppo Hovin leppoisa tarinointi, jolla hän nivoo vuosikymmenien musiikkihistorian ja kuultavat kappaleet ovelasti yhteen.

Menneiden aikojen klassikot vaihtuivat oopperan ja operetin sävelistä musikaali- ja viihdemusiikkiin, mausteena useita mukaansatempaavia jazzklassikoita.

Hemmottele asiakkaitasi ja tarjoa heille ainutlaatuinen tarinallinen musiikkikattaus!
Konsertin kesto voidaan sopia 45–60 min tai väliajallisena konserttina 2,5 h.
Ota yhteyttä!

Tähtisumua-konserti esiintyjät

Angelika Klas, laulu – upea ja monipuolinen sopraano, tunnetaan yhtenä Suomen karismaattisimmista ja valloittavimmista laulajasolisteista. Ohjelmisto sisältää muun muassa oopperaa, operettia, musiikkiteatteria ja kamarimusiikkia sekä tulista tangoa, jazzahtavia säveliä ja ikivihreää viihdemusiikkia. Angelika on esiintynyt ympäri Suomea niin suurilla kuin pienemmillä lavoilla intiimeistä salonkikonserteista suuriin areenatapahtumiin. 

Seppo Hovi, piano, haitari ja juonto – Suomen Jazzlegenda numero 24 (jazzpiirien nimeämä vuona 2012) on musiikin huippuammattilainen, joka tekee töitä monen eri musiikkityylin parissa. Hän on soittanut useissa jazzbändeissä ja esiintyy konserteissa oopperalaulajien säestäjänä, pianistina, kapellimestarina ja juontajana.

Antti Sarpila, klarinetti ja saksofoni – harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo. Hän on kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa. Antilla on oma yhtye Antti Sarpila Swing Band, lisäksi hän vierailee useiden pienyhtyeiden, big bandien, puhallinorkestereiden ja sinfoniaorkestereiden solistina.

Hannu Rantanen, basso – freelancer-muusikko, joka soittaa myös erilaisissa pienyhtyeissä. Hannulla on laaja-alainen kokemus monelta eri musiikin alalta. Hänen soittoaan on kuultu mm. pop-, jazz-, fuusiojazz-, kansanmusiikki-, viihdemusiikki-, latin-, flamenco- sekä tangokokoonpanoissa. Hän on työskennellyt myös teatterimuusikkona useissa teattereissa.

Yhteydenotot
Liisa Kapanen, Fantastico Production Oy, liisa.kapanen@fantasticoproduction.fi, 040 562 0235

Tähtisumua-konsertit

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat