Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo

Diiva Svengaa
Valmiit ohjelmapaketit

Diiva svengaa! – Tapiola Big Band feat. Mari Palo

Oopperan, operetin ja musikaalin klassikoita svengaten! Upea Mari Palo ja legendaarinen Tapiola Big Band esittävät Diiva svengaa! -konsertissa muun muassa Puccinin, Mozartin ja Rossinin tunnetuimpia sopraanoaarioita jazz-sovituksin. Konsertin laulunumerot ovat Mari Palon toivelauluja. Mukana on myös sovittajan, Tapiola Big Bandin kapellimestarin Esko Heikkisen lempikappaleita. Mari Palon mielestä konserttiin valitut klassikot soveltuvat hyvin sekä hänelle itselleen että myös sovitettaviksi jazz-versioiksi. Hän toivoo, että konsertti toisi yhteen sekä jazzin ystäviä kuulemaan hienoja aarioita että klassisen musiikin ystäviä nauttimaan tutuista kappaleista svengaavina sovituksina. Ohjelma antaa myös Mari Palolle mahdollisuuden tulkita kappaleita hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla.

Konserttikokonaisuus on sovitettu jazz-henkiseksi big bandille. Mari Palon tulkitsemien laulujen lisäksi ohjelmassa on orkesterinumeroina tuttuja ooppera-alkusoittoja, joissa rytmipoljentona on svengaavaa swingä sekä soinnuissa mehukkaita jazz-värejä ja monia hauskoja yllätyksiä.

Luvassa on hykerryttävän herkullinen konsertti, jossa Tapiola Big Bandin kapellimestari Esko Heikkinen naukuu trumpetillaan kilpaa solistin kanssa!

Mari Palo on laajalti tunnettu oopperalavojen upea sopraano. Hän taitaa myös kevyen musiikin, jota hän nuoruudessaan opiskeli Alf Myllärin rock-jazz-koulussa Kokkolassa. Samanaikaisesti Mari opiskeli myös klassista laulua, joten eri musiikkityylit ovat kulkeneet hänen mukanaan rinta rinnan. Lukion jälkeen ammatillinen karriääri valikoitui klassisen musiikin puolelle. Oopperauransa ohella hän on esittänyt myös kevyttä musiikkia muun muassa lukuisten yritysten tilaisuuksissa.

Tapiola Big Band on lähes 50 toimintavuotensa aikana esiintynyt lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä areenoilla. Orkesterin kapellimestarina toimii UMO:ssa pitkän uran tehnyt lead-trumpetisti Esko Heikkinen, joka on sovittanut kaikki konsertissa esitettävät kappaleet.

Diva svengaa! on erinomainen vaihtoehto konserttisaleihin ja yritysjuhliin. Tilaa oma konserttisi ajoissa!

Yritys- ja konserttimyynti
Liisa Kapanen, Fantastico Production Oy, liisa.kapanen@fantasticoproduction.fi, 040 562 0235

Palautetta konserteista
Diiva svengaa! oli ihastuttava konsertti Aleksanterin Teatterissa. Esko Heikkisen johtama Tapiola Big Band ja Mari Palo esittivät Heikkisen tälle Big Bandille sovittamia ooppera- operetti- ja musikaalisävelmiä. Esko Heikkisen sovitukset olivat tyylikkään oivaltavia ja svengaavia. Jazzin ja jazztrumpetin eliittiin kuuluva Esko tietää, mitä tekee. Sovitukset eivät olleet helppoja, mutta hyvin Tapiola Big Band selvisi. Mari Palo oli kuin luotu tällaisen konsertin solistiksi. Hän muuntautui moneksi ja säkenöi suvereenisti eri aarioiden, laulujen ja musikaalisävelmien myötä. Kevyenletkeät Eskon ja Marin välispiikit sopivat konsertin tunnelmaan. Salintäyteinen yleisö nautti! Kiitos!”   –Aarno Cronvall, TV-tuottaja ja toimittaja/20.10.2018

Lue myös Svengaava kulttuurielämys Tapiolassa -artikkeli, jossa Jazzrytmit-verkkolehden toimittaja Martti Koljonen kirjoittaa kuulemastaan ja kokemastaan 17.3.2019 – ”Oopperalavoilta tunnettu ”svengaava diiva” Mari Palo osoitti olevansa myös kevyen musiikin taitaja, vaikka hänen ammatillinen uransa on suuntautunut lähinnä klassiseen musiikkiin. Iltapäivä oli kiistatta Mari Palon ja Esko Heikkisen suurta juhlaa. Palon loistelias lavakarisma ja Heikkisen rento huumorilla höystetty johtaminen täydensivät saumattomasti toisiaan.

Toteutuneet konsertit

La 20.10.2018 Helsinki – Aleksanterin teatteri
La 27.10.2018 Turku – Linnateatteri, Domino-sali
La 16.3.2019 Espoo – Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Su 7.4.2019 Jyväskylä – Jyväskylän kaupunginteatteri, Suuri näyttämö
Pe 8.4.2022 Hyvinkää – Hyvinkääsali

Konsertin kesto on noin 2 tuntia, sisältää väliajan.

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat