Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Parrasvaloissa ja paljon muuta

Parrasvaloissa ja paljon muuta Petri Haapasalo ja Essi Luttinen
Valmiit ohjelmapaketit

Parrasvaloissa ja paljon muuta

UMK- ja Tähdet tähdet -ohjelmissa loistanut oopperalaulaja Essi Luttinen ja kevyen musiikin ammattilainen, pianisti Petri Haapasalo tunnetaan vahvoista, omannäköisistä tulkinnoistaan. Ilmaisuvoimainen aviopari tarjoaa monipuolisia ohjelmakokonaisuuksia niin suuriin kuin pieniin tilaisuuksiin.

Parrasvaloissa

Ohjelmisto esittelee tyylikkään kokonaisuuden elokuvista ja näyttämöiltä tunnettuja klassikoita  –  omin sovituksin. Bond-elokuvien suurieleiset maailmanhitit täydentyvät tunnetuilla musikaalinumeroilla ja argentiinalaisen Astor Piazzollan kiihkeästi sykkivällä tango-oopperalla. Ohjelmaan voi toivoa myös lempisäveliä omista suosikkielokuvistaan.

Elokuva- ja näyttämömusiikkiteemaan voi lisätä helposti myös laulelmia, ranskalaista chansonia, swingiä sekä 20- ja 30-lukujen musiikkia.

Katso Essin ja Petrin koskettava tulkinta Cherbourgin sateenvarjoista MTV.fi:ssä.

Saaristo – Lauluja mereltä

Meren rannalla varttunut ja ikänsä elänyt esiintyjäkaarti käy omin sanoin ja sovituksellisin tulkinnoin läpi suhdettaan mereen. Konsertissa kuultavat laulut hengittävät yhdessä meren aaltojen tahtiin, kaipaavat, pelkäävät sekä kunnioittavat tätä suurta ja arvaamatonta luonnonvoimaa – elämän antajaa ja ottajaa.

Rakastettujen kotimaisten lauluntekijöiden kanssa vuorottelevat ulkomaiset klassikkosävelmät. Yhdessä ne katsovat autiota hiekkarantaa ja pelkäävät tyrskyävää pohjoista selkää.

Esiintyjät: Essi Luttinen ja Sören Lillkung (laulu), Jusu Heinonen (puhaltimet), Ari Hakulinen (basso) ja Petri Haapasalo (piano, haitari, laulujen sovitukset). Esityskielinä ovat suomi ja ruotsi. Katso esityksen traileri.

Sadan ja Sävelen ilta – Vuosisadan laulut

Konsertin ensimmäisellä puoliskolla kuullaan koko itsenäisen Suomen rakastetuimmat laulut aina kansallisromanttisista ensihetkistä tähän päivään.

Jälkipuoliskolla konsertin musiikillinen anti kevenee ja tekee kunniaa kahdelle edesmenneelle viihdetaiteilijalle, jotka ovat jättäneet monipuolisuudellaan lähtemättömän jäljen suomalaisen musiikin historiaan. Laulaja-lauluntekijä Lasse Mårtensonin suomenkieliset jazz-kappaleet, euroviisuhitit sekä koko kansan rakastamat elokuvasävelmät ja saaristoaiheiset laulelmat saavat näyttävän vastapainon operettidiiva Tamara Lundin tunnetuksi tekemistä iskelmä- ja estradiviihteen sävelaarteista.

Volter ja Hilja – Kirjallinen konsertti koskettavasta rakkaustarinasta

Viulisti Laura Kokko, mezzosopraano Essi Luttinen ja pianisti Petri Haapasalo vievät kuulijat kirjailija Volter Kilven ja hänen puolisonsa Hilja Vanhakartanon avioliittoa edeltävän kirjeenvaihdon vahvaan ja rakkaudentäyteiseen maailmaan. Konsertissa kuullaan katkelmia Laura Kokon kirjaksi toimittamista pariskunnan kirjeistä sekä rakkaita klassikkosävelmiä, jotka on valittu värittämään kirjeenvaihdon tunnelmia.

Puoliakustisina toteutettavat maailmanmusiikin klassikkokappaleiden tunteikkaat versiot
kulkevat esityksessä rinta rinnan Volterin ja Hiljan rakkaustarinan kanssa ja tuovat oman
sävykkään lisänsä tähän kirjallisen maailman tosielämän satuun.

Esitys sopii monenlaisiin tiloihin. Parhaimmillaan se on pienissä ja keskikokoisissa konserttisaleissa, klubimaisissa tiloissa, teatteriravintoloissa ja esimerkiksi kahvikonserttiohjelmana. Konsertti kestää 75 minuuttia, väliajan kanssa 120 minuuttia.

“On kuin eläisi elämän kaikki lempeys minussa, kun sinua syvimmin ajattelen.”
– Volter Kilpi

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat