Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Loppuvuoden 2020 tapahtumatärpit

Yleisötapahtumien järjestäminen on ollut keväästä lähtien vaihtelevaa vuoristorataa, mutta jotain hauskaa ja jouluista on vielä tarjolla. Tässä tärpit sinulle, ystävillesi, työkavereillesi, asiakkaillesi – tartu hetkeen!

To 19.11. klo 20 Osmo’s Christmas feat. Mikko Leppilampi, Astoria Klubi

Ota varaslähtö joulun tunnelmaan!
Astoria Klubin lavalle nousevat tunnetut suosikit Osmo Ikonen ja Mikko Leppilampi. He yhdistävät monipuolisen musiikillisen osaamisensa hyväntuulisessa Christmas Carols -kattauksessaan. Heidän iloisesti svengaava, swing-pohjainen esityksensä on höystetty Mikon lennokkailla spiikeillä sekä leppoisalla jutustelulla – yhdessä orkesterin ja illan vieraiden kanssa.

Tässä Osmon, Mikon ja orkesterin vauhdikkaassa musiikillisessa ilottelussa on vaikea pysyä paikoillaan!

Liput
– Liveshow Astoria Klubilla 38 € > Ticketmaster tai klo 19.30 ovelta, Iso Roba 14, Helsinki
– Suoralähetys kotisohvallesi tai lepotuoliisi 9,90 € > keikalla.fi

Su 22.11. klo 15 Helsingin Joulunavaus, Senaatintori

Helsingin ydinkeskustan jouluvalot syttyvät 72. kerran ja joulukausi julistetaan valtakunnallisesti avatuksi. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa suosikkilaulajat Arja Koriseva ja Mariska, upea popkanteletar Ida Elina sekä trumpetistivirtuoosi Kalevi Louhivuoren luotsaama Free Fall. Tuomiokirkon portailla nähdään musiikkiesitysten lisäksi elokuvamainen tarina siitä, kuka sytytti Joulukadun valot tänä vuonna. Kuulostaapa mielenkiintoiselta!

Olemme tänä vuonna tuottamassa tämän hienon perinteisen tapahtuman striimattavaa lavaohjelmaa. Vielä ehdit sinäkin mukaan! Voit seurata tapahtumaa Senaatintorilla koronarajoituksin tai suorana lähetyksenä Nelosen Ruutu Live:stä, ISTV:stä tai Helsinki-kanavalta. Tarkempi ohjelma löytyy Facebook-tapahtumasivulta Helsingin Joulunavaus.

To 10.12. Ida Elina – Valkoinen maa!, Mikaeli, Mikkeli

Suursuosioon nousseen popkantelettaren Ida Elinan ja kapellimestari Teemu Hämäläisen yhteisesti loihtima joulukonsertti tempaa kuulijansa pehmeän ja valkoisen joulun tunnelmaan. Perinteiset ja uudemmat joululaulut saavat Ida Elinan kantelesovituksina ja Mikkelin kaupunginorkesterin yhteistulkintana uudistuneen musiikillisen ilmeen.

Liput
Suora livestriimlähetys sinne missä sinäkin 12 € > Semilive

Tunnelmallista joulun odotusta!

Katso kaikki artikkelimme