Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Laulavat tarjoilijat -show

Laulavat tarjoilijat -show Pekka Hovi
Valmiit ohjelmapaketit

Laulavat tarjoilijat -show

Mietitkö miten järjestää esim. yritysseminaarin jälkeen hauska illanvietto hyvän ruuan ja viinin merkeissä tai vaikkapa poikkeuksellisen tyylikkäät eläkkeellelähtöjuhlat tai syntymäpäivät?

Seurueenne saapuu viettämään juhlahetkeä ja istuutuu pöytiin nauttimaan ateriaa. Viihdyttävä musiikki soi ja kaikkien yllätykseksi pianon takaa paljastuukin kautta aikain Suomen katsotuimman musiikkiviihdeohjelman Bumtsi Bumin suosikkipianisti Seppo Hovi. Ruokailun edetessä ja viiniä kaadettaessa vasta alkaakin yllätysten ilta. Paljastuukin, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää ja, että Seppo Hovi ei olekaan illan ainoa tähtivieras. Luvassa on kauniita serenadeja illan tärkeille henkilöille ja yllätysmusiikkinumeroita huippuesiintyjien kanssa.

Kun haluat tarjota yrityksesi henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille tyylikästä ja samalla rentoa ohjelmaa Laulavat tarjoilijat -show on etsimäsi ohjelma.

Tätä Seppo Hovin luotsaamaa ohjelmanumeroa on menestyksekkäästi tehty monille yrityksille mm. Nordea Rahoitus Suomi Oy:lle, Radiolinjalle, mainostoimisto BBDO:lle ja monille muille.

… kun haluat tilaisuudestasi unohtumattoman …

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Laulaja, saksofonisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat