Laulavat tarjoilijat -show

Laulavat tarjoilijat -show Pekka Hovi

Mietitkö miten järjestää esim. yritysseminaarin jälkeen hauska illanvietto hyvän ruuan ja viinin merkeissä tai vaikkapa poikkeuksellisen tyylikkäät eläkkeellelähtöjuhlat tai syntymäpäivät?

Seurueenne saapuu viettämään juhlahetkeä ja istuutuu pöytiin nauttimaan ateriaa. Viihdyttävä musiikki soi ja kaikkien yllätykseksi pianon takaa paljastuukin kautta aikain Suomen katsotuimman musiikkiviihdeohjelman Bumtsi Bumin suosikkipianisti Seppo Hovi. Ruokailun edetessä ja viiniä kaadettaessa vasta alkaakin yllätysten ilta. Paljastuukin, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää ja, että Seppo Hovi ei olekaan illan ainoa tähtivieras. Luvassa on kauniita serenadeja illan tärkeille henkilöille ja yllätysmusiikkinumeroita huippuesiintyjien kanssa.

Kun haluat tarjota yrityksesi henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille tyylikästä ja samalla rentoa ohjelmaa Laulavat tarjoilijat -show on etsimäsi ohjelma.

Tätä Seppo Hovin luotsaamaa ohjelmanumeroa on menestyksekkäästi tehty monille yrityksille mm. Nordea Rahoitus Suomi Oy:lle, Radiolinjalle, mainostoimisto BBDO:lle ja monille muille.

… kun haluat tilaisuudestasi unohtumattoman …

Palaa takaisin