Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Näin tapahtumatuottaja sai toimivat kotisivut – lue 5 vinkkiä!

Luovat sisällöt, ilmeikkäät kotisivut!
Hyvästi hitaat ja hankalasti päivitettävät kotisivut! Fantastico Production Oy:n sivut saivat raikkaan ilmeen ja asiakkaita palvelevan sisällön. Suurin haaste oli löytää oikea tekijäkumppani, sen jälkeen kaikki oli helppoa!

Tapahtumatoimiston sivujen on syytä toimia, sillä yritysjuhlia järjestävät asiakkaat ovat kiireisiä ja sisältöä on paljon. Myös uudet, luotettavaa tiedonsiirtoa tarvitsevat tuotekehityshankkeet vaativat uudistetut kotisivut.

Tapahtumatuotantoon keskittynyt tiimi halusi lisäksi koulutusta hakukoneoptimointiin. Koronan vuoksi erityisesti virtuaalitapahtumat, striimauspalvelut ja huippumuusikot, kuten taiteilijoistamme Diandra ovat etsittyjä hakusanoja.

– Jouduimme rakentamaan vanhojen kotisivujen päälle uutta sisältöä, ja tämä hidasti sivujen latautumista. Myös rakenne ja ulkoasut kaipasivat uusia tuulahduksia, kotisivu-uudistuksesta vastaava myyntijohtaja Liisa Kapanen kertoo.

Comia Creativen mielenkiintoiset kotisivut ja selkeä tarjous erottuivat tarjokkaista edukseen. Koska myös kommunikointi sujui luovaksi ja tekniseksi monitaituriksi osoittautuneen Konsta Turusen kanssa mainiosti, päätös oli helppo.

Luovat ohjelmapalvelut
loogiseen järjestykseen

Rautalankamalliin Konsta ideoi täysin uudenlaista ilmettä. Jotkut ideat, kuten värimaailman liukuväreineen nappasimme oitis. Joitakin asioita pallottelimme hetken, mutta Konsta toteutti lopulta hankalimmatkin toiveemme. Haastavin ja suurin työ oli järjestää tapahtumatuotantoon liittyvä suuri sisältö – kuten palvelut ja artistiesittelyt loogiseen järjestykseen.

Tulokseksi saimme järkevän ja nykyaikaisen kokonaisuuden, josta asiakkaat löytävät etsimänsä nopeasti – oli sitten kyseessä Ida Elina, striimaus tai yritysjuhlien valmiit ohjelmapalvelut. Teksti- ja kuvasisältöjä on nyt helppo päivittää, koska Konsta rakensi kotisivujen pohjat valmiiksi fontteja myöten.

Vinkkejä virtuaalitapahtumiin! Kotisivut saivat myös uutta sisältöä, sillä halusimme tehdä muun muassa huippuartistien esittelyistä nopealukuisia ja tarjota vaikkapa virtuaalitapahtumia suunnitteleville asiakkaillemme tuoreita vinkkejä ja oivalluksia. Tekstien uudistus jatkuu, sillä oopperalaulajia, viihdeartisteja, bilebändejä, juontajia ja poplaulajia on tallissamme huikea määrä ja etsimme uusia mielenkiintoisia taiteilijoita kaiken aikaa.

Sosiaalisia taitoja ja
sujuvaa kommunikointia

Yhteistyö kolmen tahtonaisen kanssa sujui loistavasti, sillä kärsivällinen ja joustava Konsta uskalsi kertoa rehellisesti mielipiteensä ja antaa vinkkejä moderniin tyyliin.

– Aivan kaikesta emme olleet samaa mieltä, mutta tulimme toimeen mainiosti ja lopulta löytyi aina kaikkia osapuolia miellyttävä ratkaisu. Sujuva kommunikointi, sosiaaliset taidot ja luova ongelmanratkaisu ovatkin merkittävä osa tätä työtä, kotisivut rakentanut Konsta toteaa.

Tiimimme sai myös oivaa koulutusta kotisivujen päivitykseen, mainion tarjouspohjan käyttöön sekä blogitekstien ja hakusanojen mielenkiintoiseen yhdistämiseen.

Tapahtumatuottajan
tärkein työväline

Ohjelma- ja tapahtumatoimistolle verkkosivut ovat tärkein työväline. Sivut kertovat myös arvoistamme ja ymmärryksestä myytäviä palveluja kohtaan.

– Meille palveluissa ja tuotteissa laatu on tärkeää, tätä haluamme myös viestittää uusien ja toimivien sivujen kautta. Uudistuksella palvelemme sekä asiakkaita että edustamiamme artisteja entistä paremmin, toimitusjohtaja Minna Pentti kertoo.

Mitä kotisivut uudistanut Konsta Turunen itse tuumaa lopputuloksesta?
– Erästä takavuosien radiohittiä lainaten: hyvältä näyttää niinku kuuluuki. Toki perfektionistinä töitään voisi viilata vaikka maailman tappiin asti, mutta elämässä on osattava myös päästää irti, Konsta nauraa.

Fantastico Production Oy:n tiimi uskaltaa suositella Konstaa jokaiselle, joka harkitsee täysin uusia kotisivuja tai uutta ilmettä nykyisille. Hän toteutti kärsivällisesti hankalimmatkin toiveemme, pysyi aikataulussa, koulutti tiimimme sekä loi modernit ja toimivat kotisivut!

”Sujuva kommunikointi, sosiaaliset taidot ja luova ongelmanratkaisu ovat merkittävä osa tätä työtä” – Kotisivuguru Konsta Turunen, Comia Creative

Millaiset ovat toimivat kotisivut?

1. Käyttäjäkokemukseltaan sulavat. Hyvät kotisivut ovat looginen kokonaisuus, josta kaivattu tieto löytyy kaivelematta.

 2. Näyttävät ja yrityksen näköiset. Verkkosivuston täytyy näyttää hyvältä, mikäli haluaa antaa hyvän ja ammattimaisen kuvan yrityksestään. Fun fact: Missouri University of Science and Technologyn tekemän tutkimuksen mukaan ihminen muodostaa ensimmäisen mielipiteensä yrityksestä alle 0,2 sekunnissa vieraillessaan verkkosivustolla. Erityisesti ensivaikutelmaan kannattaa siis panostaa!

3. Turvalliset. Vaikka sivuilla ei varsinaisesti arkaluontoisia tietoja käsiteltäisikään, tietoturva-asiat on otettava siitä huolimatta huolellisesti huomioon. Hakkerit rakastavat erityisesti pienempien yritysten sivuja, koska niissä tietoturva-asiat ovat usein retuperällä. Sivusto voidaan esimerkiksi valjastaa kenenkään huomaamatta levittämään haittaohjelmia tai muuta todella ikävää.

4. Kauniit myös sisäisesti. Sivuston täytyy pelittää mainiosti myös konepellin alta, latautua nopeasti ja toimia jumittamatta myös esimerkiksi suuren kävijäpiikin sattuessa kohdalle.

 5. Responsiiviset. Kansankielellä tämä tarkoittaa, että sivuston on toimittava moitteetta myös mobiililaitteilla – tapahtuuhan suurin osa verkkoliikenteestä nykypäivänä puhelimella.

Vinkit antoi Konsta Turunen, Comia Creative

Tutustu sivuihimme ja anna palautetta!

Mikä toimii, missä voisimme parantaa? Lähetä mietteitäsi Minnalle!

Jos tarvitset apua vaikkapa virtuaalitapahtumasi järjestelyihin tai yrityksesi vuosijuhlan suunnitteluun – ota reippaasti yhteyttä!

Katso kaikki artikkelimme