Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Hurmaavat kesän ja syksyn tapahtumat!

Kesän tapahtumat

Lomasuunnitelmat mielessä, mutta tulevat asiakas- ja henkilöstötapahtumat vielä vaiheessa tai jopa suunnittelu aloittamatta? Ei hätää, tuttu tunne. Käänny puoleemme, laitamme tilaisuutesi vireille ja teemme tarjouksen toteutuksesta tiloineen, esiintyjineen, tarjoiluineen ja muine palveluineen sinulle helpossa paketissa.Kesätapahtumien tunnelma syntyy mm. loistavasta musiikista. Tarjoamme kansainvälisen luokan huippuesiintyjät niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Kruunaa tapahtumasi ja yllätä asiakkaasi tyylillä. 
Esittelyssä mm.

Valloittavaa miesenergiaa tapahtumiisi!

  • Total Cello Ensemble – Uniikki kuuden huippusellistin yhtye kaataa musiikillisia raja-aitoja klassisesta viihteeseen. Selloilla käydään Formula-kisoja tai heittäydytään huumaavien tangojen vietäväksi – selloja säästämättä, laadusta tinkimättä.
  • Mindaugas Neverovas – Miltä kuulostaisi yrityksesi kesäjuhla tai pikkujoulut 1920-luvun jazzklubilla, belle époque -vuosien tanssiaisissa tai Oscar-gaalassa? Pianomusiikki tuo tyylikkään lisän niin suurempiin yritystapahtumiin kuin intiimeihin cocktail- tai yksityistilaisuuksiin.
  • Tero Harjunniemi – Upean tenorin laajaan ohjelmistoon kuuluvat niin oopperat, operetit, musikaalit kuin myös kevyet italialaiset laulelmat sekä useat kirkolliset teokset – viihdemusiikkia unohtamatta.
  • Talouskvartetti – Loistava mieskvartetti, joka hurmaa rennon asiallisella esiintymisellään – toimii hyvin myös kevyenä yllätyksenä tai lisäohjelmana tilaisuudessasi!

Käy katsomassa myös kattava bilebändivalikoimamme Esiintyjät-sivustolta

Juhlasi kruunaavat – täydelliset tilavalinnat, herkulliset tarjoilut, toimiva tapahtumatekniikka tunnelmavalaisuineen sekä luova suunnittelu teemoineen, kutsuineen ja kiitoskirjeineen. Käytössämme on myös ”Lyyti”-ohjelmisto, jonne luomme ammattimaisesti turvallisen ja toimivan prosessin kutsusta ilmoittatumiseen ja palautteen kyselyyn. Saat siis kauttamme kaiken, mitä ikinä tarvitsetkaan tapahtumasi toteuttamiseksi A–Ö.

Muistathan, että kauttamme saat myös tv-tuotannot ja striimauspalvelut.

Ota yhteyttä, autamme valinnoissasi!

Lue lisää uutisiamme