Fantastico Production logo valkoinen
Valmiit ohjelmapaketit

Jorma Uotinen & Trio Avec

Jorma Uotinen & Trio Avec
Valmiit ohjelmapaketit

Jorma Uotinen & Trio Avec

Jorma Uotisen esiintymisestä aistii, että hän on mukana koko sielullaan. Trio Avec loistaa ammattitaidollaan ja esityksen jälkeen tietää varmasti, mikä on aitoa taidetta. Show jättää lähes sanattomaksi ja jää varmasti mieleen ikuisiksi ajoiksi.

Sous le Ciel de Paris – Pariisin taivaan alla

Jorma Uotisen ja muusikoiden draamakonsertti vie meidät Pariisin taivaan alle St-Germainin kahviloista aina Seinen pohjalle asti. Konsertissa on lauluja jotka ovat kulkeneet mukanani jo niiltä vuosilta kun tanssin Pariisin Oopperassa.

Edith Piaf, Jacques Brel, Leo Ferre, Juliette Greco – ranskalaisen chansonperinteen kuolemattomat tulkit – innoittavat laulajia edelleen. Niin tässäkin konsertissa kuullaan sellaisia ikivihreitä kuin La vie en rose, Ne me quitte pas, Avec le temps ja Il n’y a plus d’apres.

Sous le ciel de Paris on uusi konserttikokonaisuus.
”Tulkinnoissani pyrin musiikin ja tekstin kautta koskettamaan vastaanottajan syvimpiä tuntoja rakkaudesta, ilosta, surusta. Konsertti on yksi tapa nähdä ja tulkita maailmaa, elämää, meitä itseämme.” –

Jorma Uotinen ja hänen muusikkoystävänsä ovat konsertoineet menestyksekkäästi jo lähes 20 kymmenen vuoden ajan. He ovat vierailleet kaikissa Pohjoismaissa sekä Ranskassa, Saksassa, Unkarissa ja Kroatiassa.

Sous le ciel de Paris -konsertin kesto on 1 h 15 m ilman väliaikaa.

Trio Avec
Jari Hakkarainen, piano
Petri Ikkelä, harmonikka/bandoneon
Helena Plathan, sello

Kielletyt leikit -konsertti

Helena Lindgren ja Jorma Uotinen
sekä Trio Avec tai pianisti

Passione – Italialaisia lauluja

Jorman mukana konsertissa Marika Krook ja Helena Lindgren.

Ennennäkemätön, elämänmakuinen konsertti italialaisia ja napolilaisia lauluja – Rakkaus, intohimo, mustasukkaisuus, erot, kohtaamiset…  Tarinoita 1900-luvun alusta tähän päivään. Mukana huippumuusikot!

Marika Krook on suomalainen oopperalaulaja ja näyttelijä, joka voitti vuonna 1992 Tallinnan kansainvälisen oopperakilpailun ja on edustanut Suomea Euroviisuissa. Hän on esiintynyt useissa musikaaleissa ja muun muassa elokuvassa ”Ihanat naiset rannalla”.

Helena Lindgren on suomalainen laulaja ja näyttelijä, joka on nähty musikaaleissa ja näytelmissä muun muassa ”Älä pukeudu päivälliselle”. Hän on tehnyt myös pitkän uran maskeeraajana ja puvustajana. Vuonna 2014 Lindgren vietti 20-vuotistaiteilijajuhlaa.

Esityksen kesto on noin 2 h, sisältää väliajan.

Jorma Uotinen ¡TANGO!

Lue lisää upeasta konsertista › Jorma Uotinen ¡TANGO!

Esiintyjät

Tutustu myös tähtiesiintyjiimme

Trubaduuri, viihdeartisti

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Tenori, viihdelaulaja

Sopraano

Mezzosopraano

Sopraano

Laulaja, pianisti, juontaja

Popkanteletar & laulaja-lauluntekijä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Katso kaikki valmiit ohjelmat